13 de febrer del 2014

PRÈVIA JORNADA

Nova jornada per als nostres equips, esperem que aquesta jornada ens acompañen els resultats...

Comencem amb el CADET MASCULÍ, l'equip de Juanjo Escandell juga la segona jornada de la segona fase davant el E.M.B. LA ALCUDIA, líder del grup i que a la primera fase ja ens va guanyar els dos partits, així que complicat desplaçament per a l'equip el proper diumenge a les 12h.

Les xiques del JÚNIOR FEMENÍ, actuals líders del seu grup, juguen a Carcaixent davant l'equip C.B. OLIVA, complicat partit per a les nostres ja que juguen davant el segón classificat del grup, el partit és jugarà a Carcaixent el proper dissabte a les 16h.

L'equip del JÚNIOR MASCULÍ, entrenat per Dani Bonet després de la seua jornada de descans, juga davant l'equip SEÑALIZ. ROSES-C.B. ALGEMESI a domicili, el proper diumenge a les 16h, l'altre equip de la ribera està classificat una posició per davant dels nostres, així que és important la victoria per a passar-los.

Altre equip que visita la pista de Algemesí és el nostre SÈNIOR B, l'equip de Jaume Boronat és desplaçarà a Algemesí el proper dissabte a les 16h per a jugar davant l'equip COASPORT- VA DE BASQUET segón classificat del grup amb només dos derrotes al seu casiller. Així que és presenta un partit complicat per als nostres, que comptaràn amb la nova incorporació del pivot Alexandre.

El primer equip, el SÈNIOR A entrenat per Topo, també juga a domicili aquesta jornada, i també com el Cadet i com el Júnior diumenge, però en Font de la Figuera, a les 17'30h, per a jugar davant l'equip FONT DE LA FIGUERA C.B. al que ja va derrotar a la primera volta per nou punts.

Esperem repetir el resultat i emportar-mos la victòria.

Esperem contar-vos les victòries dels nostres equips a la propera actualització.
Una forta salutació i molta sort a tots els equips.






1 comentari: