12 de febrer del 2014

CRÒNICA SÈNIOR A

C.S.A. CARCAIXENT 57-79 C.D. SAN PEDRO MOIXENT A

Dura derrota del nostre primer equip a casa davant un rival directe com és l'equip de MOIXENT per un resutat abundant 57-79, màxima diferencia en contra en el que va de temporada.

Els nostres és presentaven al partit amb moltes baixes per diferents motius, l'escolta Natxo Badenes per motius personals, l'aler Hèctor Leiva per una lessió al dit en l'entrenament del divendres i també la baixa del base del B Joan Calatayud, ja que l'equip del SÈNIOR B jugava a la mateixa hora, així que els nostres van jugar amb només 8 jugadors.

El partit va començar molt bé per als nostres fins al minut 9 de partit on obríren una xicoteta renta al seu favor de 18-12, amb un bon joc en especial el nostre pivot Juan Villanueva amb dos triples i 8 punts.

A partir d'aquest minut, l'equip visitant aconsegueix una renta al seu favor de 5-22 que deixa el marcador en 23-34 al minut 17, els nostres paren aquesta sangría de punts però no aconsegueixen recurtar la diferència i arriben al descans amb un 28-40 en contra.

Els nostres ixen disposats a recurtar la diferència després del descans, i amb un parcial de 7-2 a favor, ens fiquem a set punts al minut 23 (35-42).

Una vegada més, l'equip aguanta més o menys fins finalitzar el tercer quart, minut 30 (42-51).

A l'últim quart nou parcial de l'equip visitant, aquesta vegada ja definitiu, que fà que el marcador marque un 45-65 al minut34 e inclús un 46-73 al minut 36.

Als últims minuts de partit els nostres aconseguiren maquetjar un poc el marcador per a deixar-lo en el conegut 57-79.

Ocasió perduda dels nostres per a optar a les posicions capdavanteres de la classificació.

Per part dels nostres jugaren i anotaren:

Diego Gimeno, Juan Villanueva 13, Jordi Alberola, Juanjo Escandell, Pepe Vila 17, Andreu Ahullana 12, Arunas Samulionis 15 i Arnau Climent.

Pròxim partit davant l'equip de la FONT DE LA FIGUERA el proper diumenge 15 a les 17'30h.