13 de gener del 2014

RESUM JORNADA

Primera jornada de l'any 2014 i mals resultats per als nostres equips, ja que només el nostre equip SÈNIOR B va aconseguir la victòria:

El nostre CADET MASCULÍ, caigué derrotat a la difícil pista del nostre rival veí el N.B. ALZIRA A va ser una llàstima, ja que l'equip va arrivar a estar dos punts per dalt al marcador, i després va tindre el baló per a empatar però el tir no va entrar i els nostres caigueren davant el segón classificat per un ajustat 58-54. Després de la derrota la classificació del grup queda així:

6CSA CARCAIXENT  91844958510-6

Les xiques del nostre JÚNIOR FEMENÍ, també van caure derrotades, aquesta vegada davant un gran equip com és el N.B. ALCOI per un clar 31-64, la derrota deixa a l'equip a la tercera posición de la classificació:

1C.B. PATRONATO BOCAIRENT  651363200115
2N.B. ALCOI  651358219113
3SAN ANTONIO  73428630910-2
4EMBA-ALZIRA  63332128691
5ASSOCIACIO TORRELLANO SOCIAL  7071304447-7

Seguim amb un altra derrota, ara toca parlar de l'equip JÚNIOR MASCULÍ, que tenía una complicat desplaçament a Canals el diumenge de matí per a jugar davant l'equip LLENYES SISTERNES CANALS  els nostres van aguantar pràcticament fins al descans, ja que el parcial de 10-0 que endorsaren els locals va ser definitiu per al resultat final de 68-46. Després de la jornada, la classificació queda així:

11C.D. SAN PEDRO MOIXENT  9094026099-9

Pasem a les bones noticies, ja son quatre les jornades consecutives que porta el nostre SÈNIOR B guanyant, aquesta vegada la víctima va ser l'equip del club veí C.B.ALGEMESÍ, els nostres derrotaren als de la Ribera en un dur partit, per un resultat de 65-54. Després de la victòria els nostres continuen escalant posicións a la taula de classificació, situant-se a la sexta posición:

10BASQUET PICASSENT  6062553346-6

Per finalitzar el resum, tenim la derrota del nostre SÈNIOR A, en un partit on el primer quart va ser determinant. Els nostres caigueren derrotats per 55-65 davant el líder de la classificació el JUJUJUAQUACENTERCNBXATIVA  equip que aprofità l'empanada dels nostres al primer quart, ja que el resultat al finalitzar eixe quart era un clar 13-31 per als visitants. La derrota allunya a l'equip de les primeres places de la classificació, però encara en opcions d'enganxar-se de nou: