8 de gener del 2014

PRESENTACIÓ C.S.A. CARCAIXENT 2013/14

Benvinguts de nou a una nova actulització del blog del nostre C.S.A. CARCAIXENT, després de les merescudes "vacances" nadalenques, el nostre club i els nostres equips tornen a la rutina, amb les piles ven carregades i amb més d'un torró de més...
 
Tornem a la feina amb un event típic del nostre club, i que durant molts anys portem fent com és el acte de la presentació, això sí, enguany per primera vegada el cel.lebrem quasi a mitat temporada.
 
La presentació del nostre C.S.A. CARCAIXENT, tindrà lloc el proper dissabte 11 de Gener.
 
Començarem amb dos partits molt interesants a les 16'00h al nostre Pavelló d'Esports de Carcaixent, entre els equips SÈNIORS de 2ª ZONAL, el nostre SÈNIOR MASCULÍ B, sext classificat amb tres victòries (consecutives) per tres derrotes, i l'altre equip de la Ribera, el C.B. ALGEMESÍ, classificat a la novena posición amb una victòria per cinc derrotes.

A les 16h PAVELLÓ D'ESPORTS DE CARCAIXENT:


C.S.A. CARCAIXENT - C.B. ALGEMESÍ   


L'altre partit que podrem vore a les 16h al nostre Pavelló d'Esports és el que enfrontarà a les nostres Júniors, quartes classificades amb també tres victòries per tres derrotes, i el N.B. ALCOI, segones classificades amb només una derrota i quatre victòries.

També a les 16h al Pavelló D'Esports de CARCAIXENT:




C.S.A CARCAIXENT - N.B.ALCOI


 
Després d'aquest dos interesants partits, tindrà lloc la presentació de tots els equip del club a més a més dels equips que coordina el nostre M.I. Ajuntament: PRE-BENJAMÍ, BENJAMÍ, ALEVÍ e INFANTIL, que la temporada que ve ja formaran part del nostre C.S.A. CARCAIXENT.

A LES 18h AL PAVELLÓ D'ESPORTS DE CARCAIXENT:

Presentació de tots els nostres equips i jugadors

    
 
Seguidament de la presentació dels nostres equips i jugadors, i com a colofó de l'acte de presentació podrem asistir a un dels millors partits que és pot vore hui en día a la categoría de Preferent, entre el nostre primer equip el SÈNIOR A, quint classificat amb sis victòries per quatre derrotes i l'equip de la capital de la Costera, el N.B. XÀTIVA, líder de la classificació amb només una derrota.

A LES 20h AL PAVELLÓ D'ESPORTS DE CARCAIXENT:





C.S.A. CARCAIXENT- N.B.XÀTIVA




Esperem que no es pergau l'acte de presentació del C.S.A. CARCAIXENT, vine i disfruta d'una bona jornada al Pavelló a partir de les 16h del proper dissabte 11 de Gener.

US ESPEREM !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada