7 d’octubre del 2013

JA ESTEM ACI !!!

Després de quasi tres mesos sense actualitzar el blog, ens dirigim a tots per tal de continuar la marxeta de la temporada passada, e informar-vos setmana a setmana de totes les novetats i notícies del C.S.A.CARCAIXENT.

Enguany tornarem amb la prèvia de la jornada, amb el resum de la jornada, amb el supermanager, les enquestes i els quintets i l'MVP de la jornada, així com moltes més novetats que prompte descobrireu.

Comencem comptant que enguany comencem la temporada amb cinc equips: SÈNIOR A PREFERENT, SÈNIOR B 2ªZONAL, JÚNIOR MASCULÍ ZONAL, JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT i CADET MASCULÍ.

Els integrants de cada equip com els seus entrenadors anirem anomenant-los en pròximes actualitzacions.

Tenim moltes noticies que donar-vos, distribució de grups, calendaris, partits amistosos... així que anem a començar:


GRUPS i CALENDARIS DELS NOSTRES:

Molts dels nostres equips ja tenen rivals per a lluitar en aquesta temporada, comencem per el JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT, ja que el Cadet Masculí encara no coneixen els rivals.

JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT GRUP D:

Les xiques entrenades per el nostre president, Toni Navas estaràn al grup D, amb els equips:

- PATRONATO BOCAIRENT, N.B. ALZIRA, N.B. ALCOI, BÀSQUET CULLERA i el nostre C.S.A. CARCAIXENT.

JUNIOR ZONAL GRUP D:
L'equip entrenat per Dani Bonet, jugarà al grup D de la categoria Júnior Zonal, els seus rivals al grup seran:
- N.B.ALZIRA, C.B. SAX, C.B. CANALS, L'OLLERIA BÀSQUET, IBÈRIC CAUDETE, ENGUERA BÀSKET, E.M.B. LA ALCUDIA, C.D. SAN PEDRO MOIXENT, C.B. GENOVÉS i C.B. ALGEMESÍ.

A més a més de saber el grup que competirà amb el nostre Júnior, també sabem que els nostres començaràn la lliga el proper dissabte 12 d'Octubre a les 16'00h a CAUDETE.

SÈNIOR B 2ª ZONAL GRUP D:
Altre equip que sap els rivals per a la pròxima temporada és el SÈNIOR B de 2ªZONAL, els nostres jugaran al grup D amb els equip:
- BASQUET SILLA C, C.B.G GUADASSUAR B, C.B. XERACO, C.B. ALMUSSAFES, C.B. SUECA, C.B. POLINYA, BÀSQUET CULLERA, VA DE BASQUET i BASQUET PICASSENT.

Els nostres començaràn davant el C.B. SUECA el proper dissabte 19 d'Octubre a Sueca a les 16'15h.

SÈNIOR A PREFERENT GRUP C:
El nostre primer equip, començarà un any més, a la categoria de Preferent, al grup C, els rivals que tindran els nostres son:
- C.N.B. XÀTIVA, C.D. ONIL, C.B. PEGO, C.B. TAVERNES, C.B. IRIS CONTESANO, C.D. SAN PEDRO MOIXENT, C.B. MURO AUTOBÚS, FONT LA FIGUERA C.B., L'OLLERIA BASQUET, C.B. ELDA, C.B. TEIXERETA.

El primer partit dels nostres a la temporada 2013/14 serà davant l'equip del C.B. PEGO, el proper dissabte a les 19'00h a la localitat de Pego.

En noves actualitzacions coneixerem els integrants de cada equip, així com entrenadors, i més noticies dels equips.

Fins prompte !!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada