19 de juny del 2013

NO VA PODER SER...


El nostre Sènior Masculí Femení no va poder aconseguir el pàs a la final del TROFEU FEDERACIÓ, al caure derrotat el passat diumenge a casa davant l’equip C.B. QUART per dotze punts de diferència 41-50.

Les nostres ho teníen tot per a passar a la que havera sigut la seua segona final consecutiva, ja que guanyaren el dissabte a la pista del C.B.QUART per nou punts de diferència, 55-43, i deixaven pràcticament el camí fet per a rematar-lo el diumenge a casa, però una suma de moltes variables: (cansanci, errors, bon joc del rival, decisions externes…etc) van fer que les nostres caigueren derrotades per dotze punts i així perdre el pàs a la final.
Així i tot hi ha que estar orgullós de la temporada de l’equip, que com li va passar a la lliga, s’ha quedat a les portes de l’objectiu.
Desde el Club volem donar les gràcies a tots els que vinguereu a animar a les nostres el diumenge, esperem tornar a vore-vos la temporada següent per a animar a tots els nostres equips.
La temporada arriva a la fí, però el club no para, i ara prepara junt a la jugadora del PERFUMERIAS AVENIDA SALAMANCA, María Pina el I CAMPUS que s’organitza al poble de CARCAIXENT.
Prompte rebreu noticies…
 
Una salutació… i ànims xiques!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada