31 d’octubre del 2013

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR A, C.S.A. CARCAIXENT-C.B.TAVERNES

C.S.A. CARCAIXENT 82-60 C.B.TAVERNES

Primer partit de la temporada a casa, el segón de l'equip aquesta temporada, i victòria per 22 punts de diferència, que no reflexa el vist en el partit.

Els nostres comptaven amb la baixa de Jordi Alberola, però amb el reforç de Joan Calatayud, jugador del Sènior B que va ser un dels protagonístes del partit.

El partit no va començar molt be per als nostres, ja que el jove equip de Tavernes va plantejar una defensa presionant molt agresiva que va fer que els nostres pergueren molts balons, que l'equip de la Safor va saber aprofitar per a ficar-se prompte davant al marcador, 4-11 minut 5.

Després de temps mort dels nostres, per a recordar l'eixida de la presió i un canvi a la defensa, l'equip va aconseguir un parcial al seu favor de 16-5 en els 5 últims minuts del primer quart, que deixava el marcador en un ajustat 20-16 per als nostres, destacar en aquest parcial la llavor de Joan.
El segón quart va ser el menys vistos per part dels dos equips ja que el marcador d'aquest quart va ser 14-12 per als nostres, va ser un intercanvi de cistelles, però on els nostres jugadors Arunas i Arnau és van carregar de faltes personals.

El tercer quart va ser quant els nostres agafaren una renta de més de deu punts, gràcies als punts de Natxo Badenes, i a la defensa de tot l'equip. 55-44 a falta d'un quart per jugar.

L'últim quart va estar molt bé per part dels nostres, sobretot en atac, 27 només en aquest quart, gràcies de nou a Natxo i a Diego, els nostres a més a més van poder aprofitar per a donar descans als jugadors més importants, ja que al día següent teníem un altre partit.
Al final del partit el resultat ja conegut de 82-60 i segona victòria consecutiva dels nostres que els fica al capdavant de la classificació.

Per part dels nostres jugaren i anotaren: Diego (6), Juan (12), Natxo (12), Juanjo (1), Pepe (5), Andreu (12), Arunas (14), Joan (12), Héctor (4) i Arnau (4).

Pròxim partit a la difícil pista del C.D.MOIXENT, per a mantindre el lideratge.