31 d’octubre del 2013

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR A, C.D. SAN PEDRO MOIXENT- C.S.A. CARCAIXENT

C.D. SAN PEDRO MOIXENT 67-65 C.S.A. CARCAIXENT

Complicat desplaçament el que tenía el nostre equip el passat dissabte, ja que jugavem davant un equip que sempre ens consta molt guanyar, i més a la seua pista. Aquesta vegada estrenarem el nou Pavelló Cobert de Moixent.
Els nostres és presentaren a Moixent amb només 8 jugadors, ja que Diego i Héctor teníen boda i Jordi encara està lesionat del turmell, de nou Joan Calatayud va vindre a ajudar-nos en aquest partit.
Partit molt igualat durant quasi tot el partit, i amb bon bàsquet per part dels dos equips, el primer quart finalitzava amb un apretat 19-17 per als locals, marcador que no era bo per a nosaltres ja que per el cansanci dels nostres per jugar el día anterior davant el C.B. TAVERNES, i per ser només 8 jugadors, no voliem un partit a 80 punts.
El segón quart va començar amb dos triples consecutius dels "guerrers" que obrien les primeres diferències al marcador 25-17 minut 12. Després de l'obligat temps mort dels nostres, vam fer un parcial a favor de 0-6 que ajustava de nou el marcador a 25-24 al minut 15, però de nou un apretó dels locals sumat als nostres dubtes, l'equip groguet va tornar a agafar una bona renta, arrivant al descans amb la màxima diferència del partit 40-28.
Mal pintaven les coses per als nostres, però com els grans equips, no vam abaixar els braços com en altres ocasions i eixirem disposats a reduir al màxim la diferència desfavorable que teníem al marcador.
Al principi del tercer quart tot era un intercanvi de cistelles, minut 28 el resutat era desfavorable per 52-39, a partir d'aquest moment, els nostres feren un bon parcial de 0-12, gràcies a la bona defensa i a l'encert en atac de Arnau i Arunas, que deixava el marcador en empat 52-52 al minut 33.
Però degut a l'esforç i al cansanci, els nostres van tornar a pegar un baixó amb perdudes de balons i mala defensa, que els locals aprofitaren per a tornar a escapar-se al marcador, 64-54  al minut 37, i tornavem a estar a 10 punts, però només restaven 3 minuts per finalitzar l'encontre.

De nou tocava remontar, però el cansanci i el temps ficaven més complicat l'encontre, però gràcies a un parcial de 0-10 dels nostres veterans Pepe, Andreu i Arunas deixaven el marcador de nou en empat 64-64 a falta d'un minut per finalitzar l'encontre.

L'últim minut va ser apasionant, el Moixent agafava la delantera gràcies a un tir lliure del seu jugador número 8 D.Sànchez, en el posterior atac dels nostres, l'equip perd el baló degut a una penetració del seu base Pepe que no xiulen una posible falta que haguera donat dos tirs lliures al nostre jugador. En la darrere defensa, de nou l'escolta del Moixent, el jugador número 8 fa la jugada del partit al fer una gran cistella gràcies a un tir a mitja distancia, molt ben puntejat per el seu defensor que era Natxo. Hi ha que llevar-se el barret davant uns jugadors així. Però no estava tot decidit, ja que els nostres  disposaven de 11 segons per a empatar el partit o per a guanyar, ja que el resultat era 67-65 per al Moixent.
No vam saber atacar eixos 11 segons, decidirem un bloqueig per a la penetració de Pepe, però al doblar-li el baló al nostre pivot Juan, els àrbitres van xiular fora al nostre pivot, quant este es disposava a fer la cistella per a empatar el partit, i ahí és va escapar l'encontre.

Així i tot, cal quedar-se amb lo positiu de l'encontre, també volem dir que no tirem la culpa als arbitres ni molt menys, els dos van estar molt bé, sinò a la mala primera part i sobretot al segon quart que vam fer. Això sumat a que jugarem contra un gran equip que va fer que sumarem la primera derrota de la temporada.

Ara toca treballar i aprendre dels errors.

Per part dels nostres jugaren i anotaren:
Juan (14), Natxo (2), Juanjo (4), Pepe (5), Andreu (16), Arunas (19), Joan (1) i Arnau (4).

El pròxim partit serà davant l'equip de FONT DE LA FIGUERA, el proper dissabte a les 18'00h a Carcaixent.