15 d’abril del 2013

RESUM JORNADA

Després dels parons de algunes competicions per les festes pascueres, repesquem l'activitat al blog, anem a repasar els partits del nostres equips el passat cap de setmana:

No va ser molt bona la jornada ja que només l'equip del Sènior Femení i del Júnior Masculí van aconseguir la victòria, però anem a començar per els més xicotets:

L'equip de l'Infantil Mixte, jugava a casa davant el líder del grup, l'equip C.B. GENOVES ZONAL, que es presentava a Carcaixent sense cap derrota al seu cassiller. Els nostres van plantar car fins al sext quart, on els nostres només perdíen de tres punts. Al final del partit, l'equip de la Costera continua amb la seua inmaculada ratxa de vint victòries consecutives, i els nostres amb aquesta derrotat per 41-59, ens col-loquem a la sexta posició amb deu victòries per deu derrotes.

Les xiques del Cadet Femení també van caure derrotades davant un dels equips de la part alta de la classificació, el PICANYA BASQUET, segón classificat, les nostres caigueren derrotades per un resultat de 69-48, les xiques ara mateixa estan a la sèptima plaça de la classifició amb 4 victòries i 11 derrotes.

Derrota també per a l'equip Cadet Masculí a la seua visita a Anna el passat diumenge davant l'equip C.B. ANNA, per un ajustat 51-49, on els nostres no van demostrar en cap moment de partit el que portaven fent els últims partits. La derrota deixa a l'equip encara a la tercera posició de la classificació, però amb poqueta diferència del quart, amb 14 victòries per 6 derrotes.

L'equip Júnior Masculí després de varies jornades sense jugar es desplaçàven fins a Monòver per a jugar el seu partit, i les coses van eixir bé, ja que els nostres derrotaren al CLUB BASQUET MONÒVER per 55-62. La victòria deixa a l'equip empatat a la tercera posició amb els equips ENGUERA BASKET i IBERIC DE CAUDETE, amb 13 victòries per set derrotes cadascún.

El Sènior B va ser un altres dels equips derrotats aquesta setmana, davant el C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO per un apretat 52-58, en un partit on els nostres arrivaren a l'últim minut de partit empatats al marcador. La derrota deixa a l'equip a l'octava plaça amb 6 victòries per 12 derrotes.

Les xiques del Sènior Femení, després de tres derrotes consecutives, derrotaren al C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO per 65-43 bon partit de les nostres després de recuperar a totes les jugadores. La victòria deixa a l'equip a la quarta plaça, però a tan sols una derrota del quint classificat.

Per finalitzar el resum de la jornada tenim una nova derrota del nostre Sènior Masculí aquesta vegada davant l'últim classificat del grup el C.B. TEIXERETA ´A´ per 63-48 en un partit sense molta història, on els nostres jugaren posiblement el pitjor partit de la temporada. La derrota ens deixa a la 10ª plaça amb 9 victòries per 15 derrotes.

Pasem ara a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Joshue (J.M) El millor del Júnior a Monòver.
ESCOLTA: Francesc (C.M) Va jugar molt bon partit però al Júnior.
ALERO: Sara Lizondo (S.F) La millor del Sènior Femení el dissabte.
ALA: Esther (S.F.) Molt bon partit també per a Esther.
PIVOT: Luz Mª (S.F.) Màxima anotadora del seu equip el passat partit.

MVP DE LA JORNADA:

JOSHUE   (JUNIOR MASCULÍ) Defensa, punts i moltes ganes van ser l'aportació de Joshue el passat dissabte a Monòver.

Açò és tot de moment, aquesta setmana tornarem amb la prèvia dels partits que els nostres han de jugar el pròxim cap de setmana.