4 d’abril del 2013

CRÒNICA SÈNIOR A, HERMANOS BALAGUER CANALS 78-73 C.S.A. CARCAIXENT

Derrota dels nostres als últims minuts de partit davant el líder de la classificació amb només 2 derrotes en els 22 partits que portem de competició.
El passat 23 de Març ens desplaçarem fins a Canals per a jugar davant el primer classifcat del grup, l'equip Hermanos Balaguer CANALS. Els nostres comptaven amb les importants baixes de Carlos Mascarell, Jose Olaso i Arunas però amb l'ajuda del jugador del B Juanjo Escandell. Com l'entrenador de l'equip Àngel Arcos no va poder vindre tampoc, Jose Olaso va portar l'equip en aquest partit.
El partit començà molt igualat, cap dels dos equips agafava un renta important. L'equip local jugava clarament per al seu millor home el jugador Enguix que va fer "11" dels seus "23" punts al primer quart, els nostres més o menys ens repartirem l'anotació destacant a Andreu amb "6" punts en aquest quart. Al final del primer període (16-14) per als locals.
L'inici del segon quart va ser nostre gràcies a l'encert en la línia de tres del nostre aler Hèctor Leiva que amb tres triples pràcticament consecutius i una cistella de dos deixava el marcador amb avantatge per als nostres al minut "15" (23-28), però amb l'ajuda del ex del CSA CARCAIXENT el jugador del Canals Bellver també amb dos triples consecutius tornava a deixar al Canals per davant del marcador al aplegar al descans, (35-33).
El tercer quart va ser per al Canals per un punt de diferència, (17-16) destaquem per part del canals al seu jugador Llacer amb "12" punts , i per part dels nostres de nou Andreu amb "10" punts en aquest quart.
Així que entrarem a l'últim quart amb avantatge del Canals per (52-49), però els nostres tiraren de casta i aconseguiren ficar-se per davant del marcador, (69-73) al minut "38", a falta només de dos minuts. Aquesta remuntada va ser entre altres coses per els triples de Pepe, Luis i Natxo i per el gran quart de Juan amb "6" punts i de Pepe amb "9".
Però el Canals no havia dit encara l'última paraula, i gràcies de nou al seu millor jugador Enguix amb "10" punts i del seu jugador Ballester amb "8" aconseguiren igualar l'encontre a "73" a l'últim minut de joc, i després aconseguir el resultat final de (78-73).
Una llàstima la derrota, però destaquem les ganes i el bon joc dels nostres en molts minuts de l'encontre.
També donem les gràcies a Jose Olaso que va saber portar d'allò més bé a l'equip en els bons i en el pitjors moments.
Per part dels nostres jugaren i anotaren: Luis 7, Natxo 6, Juanjo 0, Pepe 9, Andreu 20, Antonio 4, Juan 16 i Hèctor 11.
Pròxim partit a casa el proper dissabte 6 d'Abril a les 18'00h a CARCAIXENT.