6 de febrer del 2013

RESUM JORNADA

Ja estem ací de nou, amb nous resultats, aquesta jornada han jugat tots els equips del club i també el Infantil, els resultats no han sigut molt bons, ja que el balanç aquesta jornada ha sigut tres victòries per quatre derrotes.

Repassem com els ha anat equip per equip:

Comencem als més menuts, l'Infantil va rebre un dur correctiu a Algemesí, l'altre equip de la ribera, el SÈNIA INFORMATICA-C.B. ALGEMESI derrota als nostres per un clar 74-22, resultat que deixa clar la diferència hui per hui entre un equip i l'altre. Amb aquesta derrota, l'equip entrenat per el jugador del Sènior B Juanjo Escandell ocupa la sexta posició amb sis victòries i sis derrotes. A la setmana que ve més xiquets !!!

El Cadet Femení també va rebre una dura derrota, aquesta vegada també davant un altre equip de la ribera, l'equip NOU BASQUET ALZIRA, les nostres caigueren derrotades a la pròrroga per un apretat 49-54, va ser una llàstima, ja que l'equip tenia el partit guanyat, però una falta personal a falta d'un segon per a finalitzar el partit va portar als dos equips a la pròrroga, on les de la capital menys afectades per les faltes s'emportaren el partit. La derrota deixa l'equip amb només tres victòries a la sèptima posició. Una llàstima xiques !!!

Els xics del Cadet Masculí si que van derrotar a l'equip N.B. ALZIRA GRANA per un clar 69-49, els nostres continuen la bona ratxa, i ja son set les victòries consecutives que porta l'equip. aquesta nova victòria deixa a l'equip empatat amb el tercer a la quarta posició, i sols a una victòria del segon classificat. A seguir així !!!

La decepció de la jornada, a banda de les xiques del Cadet han sigut els nostres Júniors, l'equip Júnior Masculí també va ser derrotat a Castalla, davant l'equip C.B. P.INDEN-RIPAY CASTALLA, per tan sols un punt de diferència, 49-48. Els nostres van tindre el baló per a la victòria, però no va voler entrar. La derrota allunya a l'equip de la zona d'ascens, i el col.loca sext de la classificació amb set victòries i cinc derrotes. Sense confiar-se xics !!!

El Sènior B, va tornar a perdre, i ja van tres consecutives, aquesta vegada davant l'equip BASQUET ALCÀSSER ´C´ per un resultat de 50-41. La derrota deixa a l'equip de Toni Navas a la novena posició amb 3 victòries i 8 derrotes. A tallar la ratxa xics !!!

Les xiques del Sènior Femení aconseguiren el resulat de la jornada, ja que les xiques entrenades per Mª Carmen Merlo derrotaren a l'equip C.B. GATA ALE-HOP per un clar 27-122, en un partit sense cap història degut al resultat. Amb la victòria l'equip recupera la tercera posició de la classificació, a una victòria del primer i segon classificat. Continueu així xiques !!!

Per finalitzar el resum de la jornada, parlem de l'equip Sènior Masculí, que aconseguí la tercera victòria consecutiva davant l'equip MURO-PUB AUTOBUS per un apretat 70-71, en un partit que estava més o menys controlat i que als últims minuts casi ens donen un disgust. La victòria deixa a l'equip a la sèptima posició de la classificació, a dos victòries del quart classificat. A seguir treballant !!!