7 de febrer del 2013

PRÈVIA JORNADA

Una vegada més, anem a comentar el que ens espera aquesta jornada als partits que els nostres equips tenen el proper cap de setmana.
 
L'equip Infantil mixte, juga a casa el proper dissabte a les 11'30h davant l'equip C.B. ANNA , equip que actualment ocupa la quarta posició de la classifcació, a dos victòries dels nostres, i que al partit de la primera volta ja va derrotar als nostres per 21 punts de diferència, 76-55. És hora de que els nostres demostren tot el que han treballat per a intentar guanyar el partit i reduir la diferència a la classificació, serà un partit complicat, però confiem amb aquest equip.
 
El Cadet Femení, juga davant l'equip C.B. L`ALCUDIA com a visitant, també dissabte a les 12'00h, l'equip rival porta de moment una sola victòria al casiller, així que és una bona oportunitat per a les nostres per a sumar la seua quarta victòria de la temporada, i arrimar-se un poc més a la zona alta de la classificació. Les nostres ja derrotaren a l'equip de l'Alcudia en la primera volta per un resultat clar de 73-21.
 
L'equip que ho te més complicat és el nostre Cadet Masculí, ja que a pesar de la bona ratxa que porta fins el moment, (set victòries consecutives), visita a l'equip líder indiscutible del grup, l'equip C.B. ALGINET ´C´, que encara no ha perdut ningún partit, i que a la primera volta va derrotar als nostres per 23-59.
 
L'equip Júnior Masculí també te un dur cap de setmana, ja que jugarà dos partits, el proper dissabte a les 20'00h davant l'equip C.D. SAN PEDRO MOIXENT, equip que està empatat amb els nostres a la cinquena posició de la classificació, amb set victòries, i que els nostres ja derrotaren per 45-61 al partit de la primera volta. Al día següent, el diumenge torna a jugar a casa a les 10'30h davant el segon classificat del grup, l'equip  C.B. GENOVES, que fins el moment sols ha perdut dos partits i que a la primera volta derrotà als nostres per 61-49. Es una bona ocasió per a l'equip, per a trencar la ratxa negativa que porten de tres derrotes consecutives.
 
El Sènior B també jugarà a casa el proper dissabte a les 16'00h davant el BASQUET PICASSENT, equip de mitja tabla, que està a dos victòries dels nostres, i que ja va derrotar al nostre equip en la primera volta per 42-31.
 
Les xiques del Sènior Femení també juguen com a local davant el C.B. PEGO, a les 16'00h. L'equip femení ja va derrotar al seu rival a la primera volta per 55-67, l'equip de Mª Carmen te una bona oportunitat de continuar a la part alta de la classificació.
 
Per finalitzar la prèvia de la jornada, parlem del nostre Sènior Masculí, equip que buscarà la seua quarta victòria consecutiva davant un difícil rival, que ja va guanyar a la primera volta per 73-79 com és l'equip C.D. SAN PEDRO MOIXENT ´A´. El partit és disputarà el proper dissabte a les 18'00h al Pavelló d'esports de Carcaixent.
 
Jornada repleta de partits, molts d'ells al nostre Pavelló, així que us esperem per allí a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada