14 de febrer del 2013

PRÈVIA JORNADA

Aquesta setmana està repleta de bons partits per als nostres equips, que anem a repassar:
 
El jovenets del club, l'Infantil Mixte entrenat per Juanjo Escandell, juga davant l'equip C.B.G. GUADASSUAR, últim classificat del grup amb cap victòria per el moment, així que és una bona oportunitat per a que l'equip sume una nova victòria. Al partit de la primera volta, els nostres van derrotar a l'equip de Guadassuar per 16-54. El partit es disputarà a Carcaixent el dissabte a les 11'30h.
 
Les xiques del Cadet Femení, entrenades per Marién també juguen a casa a les 11'30h el dissabte, davant l'equip SAGRADO CORAZON, equip classificat per davant de les nostres, per lo que és una bona oportunitat per a reduir distancia, les nostres van ser derrotades a la primera volta per un resultat de 62-27, en un mal partit de les nostres.
 
El nostre MVP de la darrere jornada, el Cadet Masculí juga davant el ENGUERA BASQUET, també dissabte a les 9'30h a Carcaixent, els nostres derrotaren a l'equip d'Enguera a la primera volta per 43-75. L'equip rival es presenta a Carcaixent amb només una victòria en el que portem de competició.
 
Un dels partits més complicats que ens depara la jornada el disputarà l'equip Júnior Masculí, els de Ximo es desplaçaran fins a Canals per a jugar el proper dissabte a les 16'00h davant el líder indiscutible del grup, amb 14 victòries i que encara no coneix la derrota el FEM BASQUET CANALS. Els nostres van perdre a la primera volta davant el líder per 35-49.
 
El Sènior B, jugarà davant el C.E.B. CARLET com a visitants el proper dissabte a les 16'30h, els nostres després de la seua victòria del dissabte esperen derrotar a un equip que a la primera volta ja va derrotar per un resultat de 49-35.
 
Les xiques de Mª Carmen Merlo, el Sènior Femení jugarà davant el PARC NATURAL SERRA GELADA FEM, el proper dissabte com a visitant a les 18'30h. L'equip rival de moment porta una victòria al seu casiller, i ja van ser derrotades per les nostres a la primera volta per un clar 60-19, esperem repetir resultat.
 
Altre equip que juga com a visitant és el nostre Sènior Masculí, els de Àngel Arcos es desplaçaran fins a Alcoi el proper diumenge a les 18'30h, per a jugar davant l'equip NOU BASQUET ALCOI, equip situat a una victòria dels nostres a la classificació, i que ja va derrotar al nostre equip a la primera volta en un mal partit dels nostres per un clar 42-59.
 
Això és tot esperem contar-vos a la setmana que ve les victòries dels nostres.
 
¡¡¡ Ja hem superat les 30.000 visites !!! Moltes gràcies.

2 comentaris:

  1. per favor digeu que ha passat en el partit del senior femenì a l'alfas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es va perdre el partit per les baixes importants i per l'excés de confiança. Coses que passen, ara cal seguir lluitant per tots els partits que queden, molt de ÀNIM A TOTES!

      Elimina