13 de febrer del 2013

CRÒNICA CADET MASCULÍ 10/02/13


CB Alginet 58 - CSA Carcaixent 56

Millor partit de la temporada el jugat pel equip cadet en casa del lider e invicte CB Alginet, el resultat final no va fer justícia al gran joc que feren els nostres, dominant tant en defensa com en atac, controlant el rebot davant jugadors més alts i eixint al contraatac.

En el últim quart i a falta de 5 minuts l avantatge al nostre favor era de 7 punts, però l Alginet va apretar en defensa i va remuntar. De totes maneres la millora del equip conforme passa la temporada està sent molt gran i és per a estar molt orgullós d aquest grup de xavals que amb el seu treball i compromís està deixant-se la pell dia a dia, entrenament a entrenament, partit a partit.

Enhorabona a tots, este es el camí, hi ha que continuar treballant i si arriben més alt en la classificació doncs millor, però el objectiu ha de ser sempre el de aprendre, millorar i cada vegada jugar millor, que és el que estem fent.

Vull destacar a tots els components del equip tant als que jugaren molts minuts com als que no jugaren, als que jugaren poc com als que és quedaren fora de la convocatòria per la rotació.

Manel, Miquel Caballero, Jordi Alcañiz, Cristo, Francesc, Ferran, Joan Fillol, Alvaro, Iñaki, Moll, Jose, Miquel Cuenca, Alberto Caballero, Josep Jorques i Alex Oliver. 

                                                     "1, 2, 3, EQUIP"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada