19 de febrer del 2013

CRÒNICA JÚNIOR MASCULÍ 17/02/13

FEM BASQUET CANALS 60 - 54 C.S.A. CARCAIXENT

Trepidant partit el viscut aquest dissabte a casa del líder, i on després d' una pròrroga no hem pogut fer-nos amb la victòria. Un partit amb molts nervis i un àrbitre fen-ho igual de mal per als dos equips.

Un primer quart on ha predominat la defensa avanç que l' atac i s'ha arribat al final amb (13-12) al marcador.

El segon quart ha continuat igual però un poquet mes encertat per a nosaltres. Al final (7 –11) per a nosaltres i al descans ens hem anat amb l’avantatge de “3” punts (20 – 23).

El tercer quart més igualat impossible, (15 – 15) al final, fallant nosaltres fins a “5” tirs lliures. Imagineu-vos el nervis dels jugadors i del mister com estaven.

Comença l'últim quart i per a desfeta nostra ens fan un (7 -0), posant al marcador el (42 – 38). Després d' un temps mort, les idees estan més clares i fem un parcial de (0 – 8), posant-nos per davant (42 – 46) i corrent el minut “6”.

Fins el final del minut “8”, ens empaten a “46” i fins l' últim minut no fem cap cistella cap dels dos equips. En eixe últim minut ha passat de tot. Han començat fallant els dos atacs ( un per a cadascú ) i en l'altre per a ells ens fan un triple, (49 -46). Demanem temps mort per a traure en camp d' atac, la jugada ix bé i fem un altre triple, empat a “49”. Ha falta de pocs segons, ells demanen temps mort per traure en camp d' atac i quasi acabant la possessió i faltant “5” segons pita peus i trauen ells des de la línia de fons.

Demanem temps mort per veure lo que fem i la defensa ix perfecta, “5” segons sense traure i baló per a nosaltres. Tornem a demanar temps mort i poder traure en camp d' atac. Expliquem la jugada, ix prou bé però ens fa tap en l' acció de tir. traguem de fons, Joan tira el baló a l' esquena d' un jugador contrincant, l' agafa tira i falla. Final, pròrroga i el àrbitre no ha pitat falta en eixa acció, on ha sigut descarada la falta personal.

En la pròrroga i al minut “3” encara estàvem per davant (51 – 52), però la quinta falta de Joan, i la millor defensa i encert d' ells han deixat el marcador final de (60 – 54).

Lo dit, un bon espectacle on ha primat més les defenses que l' atac. Dir que nosaltres estàvem amb vàries baixes i estem jugant amb 4 cadets que estan fen-ho de lo mes bé. Aquest últims partits tenim ja la participació de Francesc Sanz i Ferrán Arbona. El dos cadets, però reforçant el júnior i aportant el seu nivell.

Gràcies a tots pel partit i ara ens queda lluitar fins al final per la tercera posició i qui sap si per la segona, encara que no depèn de nosaltres. Ha seguir entrenant i treballant per a millorar dia a dia.