19 de febrer del 2013

CRÒNICA INFANTIL MIXT 17/02/13

Després de dos dures derrotes consecutives contra dos rivals de la part alta de la classificació, una en casa del “C.B. Algemesí” per “52” punts de diferència i l’altra a casa davant el “C.B. Anna” per “19”, ja tocava una victòria. Aquesta vegada contra el “C.B.G. Guadassuar” que ocupa l’última posició en la classificació amb cap victòria.

El partit va transcórrer sense cap història, guanyarem tots els quarts. Començarem molt forts ofensivament (18-2) parcial del primer quart i (12-6) parcial del segon que posava al final d’aquest el (30-8) al marcador.

Al tercer quart baixarem el ritme i el parcial va ser (8-4) i el quart quart abans del descans (12-5). Al descans el marcador estava (50-17).

Després del descans i a pesar de la diferència eixirem a defendre fort, i en els quint i sext quart vam aconseguir aquests parcials (10-0) i (6-2) respectivament, tan sols “2” punts encaixats en “10” min. de joc.

El sèptim quart, on ja podia fer canvis i donar aire per a jugar més tranquils també va ser molt bo (13-2). I en l’últim quart la diferència i l’esgotament de ser tan sols “9” jugadors va disminuir notablement el ritme (3-2) de parcial. Marcador final (82-23).

Molt bon partit de tots els jugadors que acudiren al partit: Edgar, Andrés, Nico (cap.), Frank, Jarilla, Claudia, Ismael, Picot i Pau. Als altres a millorar-se de la grip, refredats o lesions i continueu acudint a entrenar per a millorar.

El proper cap de setmana juguem en Canals davant el FEM BASQUET CANALS 10º classificat amb tan sols “2” victòries a les “9:30” del mati.