30 de gener del 2013

RESUM JORNADA

Molt bona jornada la passada, on cinc dels sis equips que jugaren del nostre club s'emportaren la victòria davant el seu rival.

Sense més anem a començar el resum del que va passar a la jornada.

Hui anem a començar per l'única derrota de la jornada, la que aconseguiren els nostres xics del Sènior B, els xics de Toni Navas van caure derrotats davant un gran equip com és l'equip BÀSQUET CULLERA, tercer classificat amb dos derrotes per un clar 64-46.
Amb aquest partit l'equip del Sènior B finalitza la primera volta de la temporada amb un resultat no massa bo de tres victòries per set derrotes, i classificats a la novena posició de la lliga de "11" equips.
Les victòries dels nostres han sigut a casa davant el BASQUET ALCÀSSER ´C´  (45-44) (octau classificat amb 3-7) i  C.E.B. CARLET  (49-35) (Últim classificat amb 1-9) i fora de casa, a una pista complicada com la de l'equip C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO  (50-62) (sext classificat amb 5-5).
El balanç de l'equip en aquesta primera volta es negatiu, ja que pensem que hi ha equip per a estar un poc més dalt de la classificació, així que esperem que per a aquesta segona volta, es recuperen els lesionats i que tots els jugadors entrenen com cal per a pujar uns llocs a la classificació en aquesta segona volta.

Anem a les victòries de la jornada, els debutants al resum de la jornada, el Infantil mixt, va derrotar a l'equip E.M.B.A INF.M per 42-62, els xiquets de Juanjo també finalitzen la primera volta de la competició amb un balanç de sis victòries per cinc derrotes, a la sexta plaça de la classificació.
La temporada en aquesta primera volta és positiva per a l'equip, que ha de continuar així per a intentar pujar alguna posició més a la classificació.

Les xiques del Cadet Femení guanyaren el dilluns passat a l'equip TABERNES BLANQUES A, el partit aplaçat per la pluja en la jornada anterior, el resultat de l'encontre va ser de (12-40), molt bon partit de les nostres, que a pesar de les baixes van aconseguir un gran resultat.
L'equip de Marién també finalitza la primera volta de la temporada, amb un balanç de tres victòries per cinc derrotes, a la sexta posició de la classificació de nou equips. La veritat es que esperavem més d'aquest equip, esperem que aquesta segona volta les xiques es prenguen més en serio els entrenaments i finalitzen la temporada en posicions més altes de la classificació.

El Cadet Masculí, aconseguí una important victòria davant un dels equips de la part alta de la classificació com es el C.B. GENOVES ZONAL per un clar (67-50).
L'equip també finalitza amb aquest partit la primera volta de la competició, amb un balanç de 8 victòries per 3 derrotes, (davant els tres primers classificats), en la quarta posició de la lliga, a una victòria del segon. Fins el moment l'equip de David està fent una gran temporada, a veure si amb més entrenaments i amb el reforç de Francesc l'equip continua amb aquesta línea i puja alguna posició de la classificació que ens done opcions a l'ascens de categoria.

Un altre equip que va guanyar van ser les xiques del Sènior Femení, les xiques de Merlo eixiren dormides al partit (diumenge a les 10 del matí en Concentaina) però van traure la seua qualitat al descans per a derrotar a l'equip C.B. IRIS CONTESTANO per un clar 35-55.
Altre equip que finalitza la primera volta de la competició amb un bon resultat, ja que les xiques estan situades terceres de la classificació, a una victòria del primer i segon, amb un balanç de nou victòries per dos derrotes. Esperem que les xiques continuen igual i mantinguen fins a l'últim partit les opcions d'aconseguir l'ascens de categoria.

Passem a un altra victòria important de la jornada, els xics del Sènior A aconseguiren la segona victòria consecutiva davant l'equip MISLATA B.C. ´B´, a la pròrroga per un resultat de 78-72. Aquest era el primer partit dels nostres a la segona volta de la competició, la victòria col.loca als nostres sèptims classificats amb un balanç de 6 victòries per 8 derrotes de 14 equips. La temporada fins el moment es acceptable, però creiem que tenim equip per a estar un poc més amunt de la classificació. Els entrenaments van donant resultats, esperem que amb més entrenaments de qualitat l'equip puje alguna posició més a la classificació.

L'equip Júnior de Ximo, no ha jugat aquesta jornada, ja que per fer un favor a l'equip del C.B. GENOVES em aplaçat l'encontre, el partit es jugarà el dia deu de febrer a les 10:30 al Pavelló de Carcaixent.
L'equip de Ximo, també finalitza la primera volta de la competició la fa dos jornades, a la tercera posició de la classificació, amb set victòries per quatre derrotes, a dos victòries de l'equip C.B. GENOVES, segon classificat. L'equip millora per el moment l'anterior temporada, que de per sí ja va ser bona, a veure si continuen així i també aconseguixen pujar un lloc a la classificació que els donaria l'opció de pujar de categoria.

Bé fins ací el resum de la jornada, falta anomenar als millors de cada equip:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Juan Carlos Jarilla (I.M) S'estrena al quintet amb 26 punts.
ESCOLTA: Ana España (S.F.) Ana va ser la millor de l'equip Sènior Femení a Concentaina.
ALERO: Carola Picot (C.F.) Gran partit de Carola el dilluns amb 16 punts.
ALA: Andreu Ahullana (S.M.) Andreu va ser de nou el millor del primer equip.
PIVOT: Àlvaro Robles (C.M.) 21 punts per a Àlvaro davant el Genovés.

MVP DE LA JORNADA:

ANDREU AHULLANA (SÈNIOR A) Repetix MVP, amb calentura i tot aconseguí fer un completíssim partit davant el Mislata.
Fins ací el resum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada