31 de gener del 2013

CRÒNICA SÈNIOR "B" 27/01/13

Últim partit de la primera volta dels nostres, amb la derrota davant el "Cullera", on contarem amb el retorn de  Quique "Spanoulis" Tarragó i l'ajuda de tres júniors Richard Sanz, Guillem Murcia y Raúl Garrigues.

El partit va començar amb un parcial de (2-7) en tres minuts, que va obligar a demanar al entrenador de Cullera temps mort.  Després del temps mort, ells ens van fer un parcial de (9-0),  finalitzarem el quart (13-11).

El segon quart va estar ple de cistelles per part dels dos equips, va acabar la primera part (24-27) a favor dels nostres.

Després del descans, vam encaixar “20” punts, sobretot per les pèrdues de baló i anotar només “10” punts. Arribarem al últim quart “7” baix.

Al començar el últim quart el partit anava (44-37). Sols en quatre minuts els nostres van encaixar un parcial de (8-0), i ja baixaren els braços sobretot per la multitud de pèrdues de balons. El resultat va ser de (64-46).

Al pròxim partit, començarem la segona volta davant l'Alcàsser, partit que en la primera volta els nostres van guanyar solament per “1” punt.