2 de gener del 2013

PARTITS VETERANS 2012

Segón partit de Veterans el que es va disputar el passat divendres 28 de Desembre al Pavelló d'Esports de Carcaixent, on el nostre equip Sènior, el A i el B, disputaren un partit amistos davant antics membres del club.
És ja la segona vegada que s'organitza un event com aquest, que desde el club volem que continue amb un altre partidet al finalitzar la temporada.
El partit va servir per a tornar a vore jugades i jugadors que tirem de menys, i gaudir de tots ells.
Per el pavelló tornarem a disfrutar de:
La clase de Pascual Calatayud, la velocitat i espectacul de Quique Borràs, la màgia de Guillermo Pèrez, els pases de contratac de Víctor Pèrez, el jugador "todo terreno" Dani Cucarella, les sempre efectives decisions en la banqueta de Àlex Albelda "Piguiti", del imparable "tiro cuchara" de Jose Pavía i com no dels triples de David Gomis.
El resultat va ser el de menys, i tots disfrutarem un ratet del bon bàsquet dels dos equips.
Vam trobar a faltar a molts "Veterans" que per diferents raóns no van poder assistir, us esperem a la pròxima.
 
Vos deixem amb l'imatge del partit.


P.D. Volem agraïr a Dani Cucarella per fer posible aquest partit.


2 comentaris:

  1. Que records!!! Molt orgullos de compartir equip en tots estos cracks. Gracies!!!

    ResponElimina
  2. Sempre és un plaer tornar a casa a fer una paxangueta en tants amics en els que has compartit equip i molts ratos en la vida. Almenys un parell de vegades al any mola juntar-se de nou i fer unes rises que es del que es tracta. Jo només dic que després als sopars també hi ha que anar... jejejeje ;)

    ResponElimina