10 de gener del 2013

PRÈVIA JORNADA

Any nou i jornada nova, la que ens espera el proper cap de setmana a la majoria d'equips del club.

Les xiques de Marién rebran el proper dissabte a les 11'30h a les segones classificades del grup, l'equip PICANYA BASQUET, un equip que sols ha perdut un partit aquesta temporada, esperem que el dissabte a Carcaixent augmente el casiller de derrotes, i que les nostres comencen l'any guanyant i s'agafen al grup capdavanter de la classificació.

El Cadet Masculí, entrenat per David també juga a casa el proper dissabte a les 9'30h davant un equip que està situat una posició per darrere dels nostres amb una victòria menys com es el C.B. ANNA, es una bona oportunitat per a distanciar-nos un poquet més d'ells.

L'equip més en forma del Club, el Júnior Masculí entrenat per Ximo buscarà la seua sexta victòria consecutiva davant l'equip de V-74 VILLENA-TALLERES FIALCAR, difícil desplaçament el que els espera a l'equip, ja que a Villena sempre costa guanyar.

L'equip B del Sènior Masculí descansarà aquesta jornada, ja que l'equip de Toni disputarà el partit d'aquesta jornada el proper dia 18 de gener a Benifaió, davant l'equip C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO.

Les xiques del Sènior Femení després de dos derrotes consecutives, que han fet que baixen al quart lloc de la classificació, tenen un difícil desplaçament a Benifaió per a jugar davant l'equip C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO, les xiques de Mª Carmen tenen que recuperar els dos partits perduts, i la millor forma de començar es guanyant a una difícil pista com la de Benifaió.

El nostre Sènior Masculí també té un difícil desplaçament a Genovés per a jugar davant el quint classificat del grup, l'equip C.B. GENOVES PREFERENT, un equip situat a la part alta de la classificació amb quatre derrotes. L'equip de Àngel, després de guanyar en l'anterior jornada ha de tornar a guanyar per a encadenar dos o tres victòries consecutives per a eixir dels últims llocs de la classificació.
La propera jornada us informarem de tot el que passa en aquestos partits. A guanyar xics/xiques !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada