19 de desembre del 2012

RESUM JORNADA

Bona jornada per als cadets i dolenta per als equips Sèniors:
Comencem el resum amb les xiques del Cadet Femení, que aconseguíren en un bon partit una gran diferència al marcador. Les nostres van guanyar a l'equip EDM PICASSENT per un clar 111-12, aquesta gran victòria deixa a les nostres sextes a la classificació amb dos victòries per tres derrotes.
Els Cadets també van aconseguir la victòria, en un apretat partit davant l'equip EMBA CADET, per un ajustat 56-54, en un partit que va sobrar l'últim quart, ja que els nostres feren un parcial desfavorable de 7-20. La victòria col.loca als nostres a la sètena posició amb balanç favorable de 4-3.
Pasem a les derrotes de la jornada:
El primer equip en caure va ser el nostre Sènior B, equip que jugava davant el C.B. ATHLETIC SUECA, equip amb bon joc i tercer classificat, els nostres caigueren derrotats per 45-67. Dura derrota que deixa a l'equip 10é a la classificació, amb només dos victòries.
L'equip que també perdre va ser el nostre Sènior A, l'equip es desplaçava fins a Silla per a jugar davant l'equip FUNDACION ECO-RAEE´S BASQUET SILLA , un equip empatat fins al moment amb els nostres, però els nostres trobaren en falta un líder a l'equip sobretot per la baixa del míster, i caigueren derrotats per 69-51. Amb la derrota l'equip s'arrima a la zona de descens, amb tres victòries i set derrotes.
La llàstima de la jornada va ser el nostre equip Sènior Femení, les nostres després de tot el partit per davant al marcador caigueren derrotades per ún sol punt, 49-50 davant el líder del grup l'equip C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA. La derrota deixa a les nostres cuartes amb sis victòries per dos derrotes, en una apasionant lliga. Ànim xiques em perdut dos batalles però guanyarem la GUERRA.
Sense més anem a anomenar als millors de la jornada:
 
QUINTET DE LA JORNADA:
 
BASE: Carola Picot (C.F.) La millor de l'equip a la victòria.
ESCOLTA: Clara Garrigues (C.F.) 18 punts per a ella al partit contra Picassent.
ALERO: Sandra Escandell (C.F.) Molt bon partit de Sandra amb 16 punts.
ALA: Àlvaro Robles (C.M.) Bon partit a pesar de l'últim quart.
PIVOT: Joan Fillol (C.M.) Va ser el màxim anotador de l'equip amb 12 punts.
 
MVP DE LA JORNADA:
 
CAROLA PICOT (CADET FEMENÍ) Molt bon partit per a Carola amb 35 puntots.
 
Això es tot, només recordar que encara hi ha gent que deu la lotería i alguna de les quotes, desde el club no voldríem que es pergau algún partit per no estar al día.
 
Molta sort !!!

1 comentari:

  1. El carcaixent va anar mes tems per davant,pero en els cuatre cuarts el oliva va anar de menys a mes.la prova es que va guanyar dos cuarts i en va empatar un.tan sols va pedre el segon cuart. I els cuatre cuarts els finalitza en positiu. El carcaixent segueix sent el maxim favorit en aquesta lliga,tot i les dues derrotes. Per lo que al oliva es refereix,lo que esta feint sobrepassa consevol expectativa per optimista que fora.

    ResponElimina