17 de desembre del 2012

CRÒNICA CADET MASCULÍ 15/12/12

CSA Carcaixent 56 - EMBA Cadet L·Alcúdia 54

Quarta victòria del cadet a la lliga, hem de dir que aquest partit ha sigut un calc dels anteriors, després d'un bon començament el equip va  anar desapareixent conforme passen els minuts, la irregularitat està sent la nota dominant al llarg de la temporada.

Comencem el partit molt bé, forts en defensa, eixint al contraatac i en estàtic buscant la millor opció, en definitiva jugant com a equip, primer parcial 23-11 i fent gaudir a tots els que estaven al pavelló. Però arriba el segon i les bones sensacions se'n van totes a terra, 12-16. Després del descans tornem a reaccionar i s'arriba al final del tercer quart amb 15 punts d'avantatge. I en l'últim quart el desastre 7-20.

Torne a repetir que els partits duren 40 minuts i tenim que estar sempre motivats, concentrats i mentalitzats per poder aprendre a competir en condicions.

Destacar la tornada de Josep Moll i de Miquel Cuenca que va clavar els 2 tirs lliures a falta de 10 segons per al final, també vull destacar a "Cristo" nova incorporació que estem segurs que ens ajudarà molt enguany i en el futur.

Jugaren: Manel (1), M. Caballero, J. Alcañiz, M. Cuenca (11), A. Caballero, Ferran (4), J. Fillol (12), Alvaro (11), Iñaki (6), J. Moll (8), Jose (3) i Cristo.