28 de novembre del 2012

RESUM JORNADA

Tres victòries i tres derrotes, eixe és el balanç que ens deixa l'anterior jornada als equips del club, que ara anem a repasar:

 Per el que respecta al Cadet Femení, dir que les nostres no donaren el nivell davant un bon equip com es el PICKEN CLARET ´B´, les nostres caigueren derrotades per 43-57, en un partit que es va descantar per les de valència gràcies al tercer i quint quart, que les nostres van perdre per 6 punts els dos quarts. Aquesta derrota deixa a l'equip a la quarta posició, però amb balanç negatiu, una victòria per dos derrotes.

El xics del Cadet Masculí, també van caure derrotats, davant el líder del grup, l'equip CAIXA POPULAR CANALS, que es troba invicte amb 0 derrotes. Els nostres van fer un partit molt serio, però al final caigueren per 48-63. La derrota ens deixa a la octava posició amb dos victòries per dos derrotes.

Els Júniors de Ximo guanyaren el seu tercer partit consecutiu, aquesta vegada el rival va ser el BASSOIL ESTACIONES DE SERVICIO, els nostres els derrotaren per 54-37. La victòria manté al nostre equip segon a la classificació amb cinc victòries per dos derrotes.

Passem als grans, l'equip del Sènior B va caure derrotat davant el C.B. POLINYA per un apretat 49-53. Una llàstima ja que els nostres van tindre l'oportunitat de sumar una nova victòria al seu casiller. La derrota col.loca als nostres a la sèptima posició de la classificació, amb dos victòries per tres derrotes.

Les xiques del Sènior Femení compten els seus partits per victòries, aquesta vegada la víctima van ser les xiques del C.B. ROLSER PEDREGUER per 62-38, un resultat enganyós, ja que les nostres es retiraren al descans amb una desavantatge d'un punt. Les xiques continuen a la part alta de la classificació, amb quatre victòries dels quatre partits que han disputat.

Les xiques també son noticia ja que aquesta vesprada, a les 20'30h juguen un partit aplaçat en el seu dia davant l'equip PARC NATURAL SERRA GELADA FEM, equip que encara no coneix la victòria, es una gran ocasió per a les nostres per a continuar amb la ratxa de victòries.

Per últim ens queda el partit del nostre Sènior A, els nostres tenien un dur partit davant el C.B. COLEGIO ALEMAN ´A´, un equip situat a la part alta de la classificació, els nostres venien de ser derrotats als últims tres partits, però van saber refer-se i aconseguir una important victòria per un apretat 71-68. La victòria deixa a l'equip en la posició 10, amb tres victòries per quatre derrotes.
Anem a anomenar ara als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Joan Calatayud (J.M.) Molt bé als dos partits que va disputar el dissabte.
ESCOLTA: Natxo Badenes (S.A.) 14 punts per a Natxo, en punts decisius al final del partit.
ALERO: Juanjo Escandell (S.B.) 15 punts per a ell en la derrota del seu equip.
ALA: Andreu Ahullana (S.A.) El millor del partit del Sènior.
PIVOT: Luz Mª Cogollos (S.F.) Luz també va ser la millor a la victòria de l'equip femení.

MVP DE LA JORNADA:

ANDREU AHULLANA (S.A.) El millor de l'equip amb 20 punts.
Això es tot per hui, sort a les xiques de Merlo aquesta vesprada, ja informarem del resultat en noves actualitzacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada