28 de novembre del 2012

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR MASCULÍ

C.S.A. CARCAIXENT 71-68 C.B. COLEGIO ALEMAN
Victòria important després de tres derrotes consecutives, del nostre Sènior A.

El partit es presentava complicat, ja que els nostre rival es presentava a Carcaixent amb només dos derrotes, i també perquè els nostres comptaven amb les baixes del entrenador Victor i de Pepe Vila, a més a més Arunas i Luis jugaren mermats per diferents lesions mal curades, per a contrarrestar aquestes baixes comptarem amb el jugador del "B" Arnau, i amb el Júnior Joan.

El partit no va poder començar millor, ja que els nostres gràcies a una bona defensa i bona claretat en atac aconseguien poc a poc distanciar-se al marcador, arribant fins als 18 punts d’avantatge, 32-14 minut 17.

A partir d’aquest minut, l’equip contrari, va començar a anotar tot el que tirava, i tot el que no havia encertat abans, gràcies també a que nosaltres baixarem en defensa, ells poc a poc s’arrimaven als nostres al marcador, al final del tercer quart el resultat era d’un ajustat 51-47.

L’últim quart començà amb una gran defensa de nou del nostre equip, que provocà un parcial 9-0  en tres minuts que distancià als nostres 60-47 minut 33. A partir d’ahí molts tirs lliures per a ells, ja que cada atac d’ells era una falta nostra, aquestos llançaments desde la línea de personal van fer que l’equip de València s’arrimara un poc al marcador, però gràcies a l’encert dels nostres també als llançaments desde la personal, sobretot de Natxo Badenes, van deixar el marcador final en el conegut 71-68.

Per part dels nostres, jugaren i anotaren:

J.Olaso (2), Luis (5), Natxo (14), Carlos (6), Joan (3), Andreu (20), Arunas (16), A. Castillo (0), Héctor (3) i Arnau (2).

Ara a fer bona la victòria, davant un equip complicat com l’Algemesí que de moment sols ha perdut un partit.