21 de novembre del 2012

RESUM JORNADA

Anem a fer un resum dels partits dels nostres en l'anterior jornada, els nostres van tindre resultats variats, que ara comentarem:

Comencem amb les xiques del Cadet Femení, equip que no va poder disputar el seu partit, després de desplaçar-se fins a Godella, la pista estava banyada, i el partit es va suspendre, així que les nostres no van poder jugar davant l'equip SAGRADO CORAZON, el partit es disputarà el pròxim 22 de Desembre.

Els nostres Cadets van guanyar a l'equip de ENGUERA BASQUET per un resultat de 43-75, un resultat enganyós, ja que els nostres van perdre en dos dels quatre quarts del partit. Aquesta victòria col.loca als nostres a la sexta posició de la classificació.

Un equip que està molt en forma és el nostre Júnior Masculí, els xics de Ximo Sanz tornaren a jugar un gran partit, a pesar de les nombroses baixes que arroseguen, (només set jugadors disponibles). L'equip derrotà a l'equip MURO-JOYERIA ADELA per un clar 106-35, aquesta victòria demostra el bon moment de l'equip, que a partir d'ara ja podrà comptar amb els reforços dels cadets. La victòria aupa als nostres fins la segona plaça de la classificació.

Un altre equip situat a la part alta de la classificació son les nostres xiques del Sènior Femení, les xiques entrenades per Merlo, tornaren a guanyar, aquesta vegada davant l'equip de la capital el NOU BASQUET ALZIRA per 38-56 en un partit on les nostres no van jugar de la millor manera que saben. Les nostres es fiquen amb un balanç de tres victòries per cap derrota quartes a la classificació degut al partit que tenen pendent davant el PARC NATURAL SERRA GELADA FEM.

Passem ara a comentar les dos derrotes de la jornada, a pesar del bon moment del nostre equip B, el xics de Navas caigueren en Guadassuar per un clar 81-43 davant l'equip C.B.G. GUADASSUAR, un equip que de segur serà un dels que estaran davant a la classificació. A pesar de la derrota, els nostres encara estan situats a la quinta posició amb 2 victòries per 2 derrotes.

Un altra decepció ens va donar els nostres xics del Sènior A, no per la derrota, ja que s'enfrontaven a un gran rival com és el ALBAIDA – EDICIONES BABYLON equip que de segur serà d'autonòmica la temporada que ve, sino per el joc i el resultat tan clar per als d'Albaida, 37-70. Dura derrota que sita als nostres 10º en la classificació.

Passem ara a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Carol (S.F.) Torna molt forta de la lesió.
ESCOLTA: Richart Sanz (J.M.) Molt acertat amb 18 punts.
ALERO: Sergio Serrat (J.M.) El millor del Júnior amb 24 punts.
ALA: Alvaro Robles (C.M.) Gran partit de Alvaro a Enguera
PIVOT: Raúl Garrigues (J.M) Molt bó el partit de Raúl davant el Muro.

MVP DE LA JORNADA:
SERGIO SERRAT (JÚNIOR MASCULÍ) Bon moment de forma el de Sergio, que repeteix com a MVP.

Açò es tot de moment, tornarem amb la prèvia de la pròxima jornada. Des d'ací volem enrecordar-mos dels lesionats, i desitjar-los una prompte recuperació, sobretot a Guillém, Toni i Miquel Cuenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada