22 de novembre del 2012

PRÈVIA JORNADA 24-11-12


Ja estem novament ací per a contar tot el que ens depara la pròxima jornada.
Comencem amb els nostres cadets:

Les xiques entrenades per Marién, després de "descansar" l'anterior jornada, degut a que per motius de la pluja no van poder jugar, aquesta setmana juguen davant l'equip PICKEN CLARET "B", un equip que de moment només tenim constància de que ha jugat un partit i la perdut. Les nostres buscaran la seua segona victòria consecutiva que les col.loque a la part alta de la classificació. El partit es disputarà a Carcaixent a les 11'30h.

Els cadets entrenats per David Gomis tenen un complicadíssim partit davant el líder de la classificació, el CAIXA POPULAR CANALS, aquest equip encara no coneix la derrota aquesta temporada per lo que els xics del Cadet tindran que eixir atope per a plantar-li cara a aquest gran equip. El partit també es jugarà a Carcaixent a les 09'30h.

Passem al Júnior, l'equip intentarà prolongar el bon moment en el que està, davant l'equip BASSOIL ESTACIONES DE SERVICIO, que de moment només a guanyat un partit. El partit també es jugarà a Carcaixent a les 20'00h.

El Sènior B juga davant el C.B. POLINYA, un equip sempre dur i veterà, que de moment porta un balanç d'una victòria per una derrota, i està situat a l'última plaça de la classificació, el partit es disputarà també a Carcaixent a les 16'00h.

Les xiques de Merlo juguen davant el C.B. ROLSER PEDREGUER, també a Carcaixent a les 16'00h, en un partit on les nostres volen tornar a jugar com saben, i no "patir" tant com en l'anterior jornada.

Per finalitzar, el nostre Sènior A té que aprofitar el tornar a jugar a casa, per a aconseguir una nova victòria, i finalitzar amb la ratxa de tres derrotes consecutives que porten. El rival serà l'equip de C.B. COLEGIO ALEMAN "A", quart classificat, que ve de perdre en l'anterior jornada. El partit serà a l'hora habitual, 18'00h.

Jornada casera per a tots els nostres equips, així que no fajes plans per a aquest cap de setmana i passat per el Pavelló a animar algun equip dels nostres.

Una salutació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada