29 d’octubre del 2012

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR A, C.D. SAN PEDRO MOIXENT 73-79 C.S.A. CARCAIXENT

Gran partit de bàsquet el passat dissabte a la ciutat de Moixent, on ambdós equips disputaren un emocionant i disputat partit.
Els nostres van fer història, ja que el primer equip del club no ha guanyat mai en eixa pista fins el passat dissabte.
El nostre equip comptava amb la baixa del nostre pivot titular en els anteriors partits Jose Olaso, i no va comptar tampoc amb ningun jugador del B, ja que pràcticament coincidien en horaris per lo que es va presentar en Moixent amb sols 8 jugadors.
L’equip va començar molt fort tant en atac com en defensa, i prompte va marcar un ritme que l’equip de Moixent pareixia no aguantar, els nostres es posaren en apenes set minuts amb una diferència de 10 punts, (7-17)min. 7, gràcies sobretot a l’excel.lent quart que es va marcar el nostre base Luis, que aconseguí 15 punts al primer quart.
 Els “guerrers” de Moixent no van donar per perdut el partit, i a partir d’un temps mort al minut 7 els locals aconseguiren un parcial de 20-7, en apenes 8 minuts, que deixava un marcador desfavorable per als nostres al minut 15, (28-24), i aconseguiren la màxima diferència al seu favor al minut 18, (35-28) però els nostres aconseguiren apretar el marcador al descans (37-35), gràcies a 7 punts consecutius de Pepe amb triple inclòs.
El tercer quart va ser on el nostre equip va aconseguir una diferència de 7 punts, 17-26 el resultat parcial del quart, en aquestos 10 minuts cal destacar l’aportació d’Andreu, que aconseguí tots els seus punts (9) en aquest quart.
A l’últim quart l’equip de Moixent va apretar el marcador fins a ficar-se per davant a falta de tres minuts per a finalitzar l’encontre, 68-67 minut 37. A partir d’aquest moment, recital de tir a mitja distancia del nostre pivot veterà Antonio Castillo, que aconseguí 8 punts pràcticament consecutius, que deixa el resultat final en el conegut 73-79.
Importantíssima victòria dels nostres, que el proper dissabte juguen a casa davant el Nou Basquet Alcoi, equip situat com els nostres a la part alta de la classificació, i que hi ha que guanyar per a mantindre’s dalt en la classificació.
Per part dels nostres jugaren i anotaren: Luis (22), Natxo (2), Carlos (6), Pepe (14), Andreu (9), Arunas (15), A.Castillo (10) i Hèctor (1).