29 d’octubre del 2012

CRÒNICA PARTIT JÚNIOR, MOIXENT 45-61 C.S.A. CARCAIXENT

Gran victória per 45 - 61, en un camp sempre dificil com el de Moixent, lo que mos ve molt bé per que dissabte ens visita el lider Fem basket Canals.
Partit amb dues cares ben diferents, ja que al descans l 'equip perdía de 7 punts 31 - 24.
Primer cuart amb molts nervis del nostres a l'hora d'atacar la cistella ( pérdues de baló, mals passes, tirs fallats de baix l'aro ), produint els contraatacs dels altres. A la fí del cuart 14 - 6.
El segon cuart va segir amb la mateixa tónica i per cada canasta nostra, ells en feien dues. Aixó va propiciar que al minut 8 perguerem 31 - 15 ( 16 punts baix ), pero un 0 - 9 va deixar el partit obert de cara a la segona part aamb 31 -24.
El descans ens va sentar molt bé, per que al tercer cuart començarem amb un 11- 0, possan-mos per davant 31 - 35. Després ells en feien dos tirs lliures i nosaltres els ferem un altre parcial de 16 - 0, possant al marcador el 33 - 51 ( +18 ).
L' ultim cuart eixirem un poc confiats i en dos minuts ens feien un 6 - 0. Després del temps mort, les coses estaven un poc més clares i va ser un intercanvit de canastes per deixar el resultat final de 45 - 61.

Jugadors: Raul 4 (7), Múrcia 5 (5), Josué 6 (-), Josep 7 (7), Joan 8 (15), Guillem 10 (5), Richard 11 (2), Toni 13 (7) i Serrat 15 (13).
El jugador destacat aquesta setmana ha sigut Joan amb 15 punts i defenguent al millor dels altres. Destacar els 13 punts de Serrat, pero la visió general del partit, sería la molt bona actitud, que han tingut tots a l' hora de defendre.

Ara a per el Canals, dissabte 20:00 en Carcaixent.