23 d’abril del 2012

DURES DERROTES DEL JÚNIOR MASCULÍ I EL SÈNIOR FEMENÍ

Penúltima jornada per a molts dels nostres equips, passem a analitzar com els ha anat als nostres, destaquem les derrotes del SÈNIOR FEMENÍ i del JÚNIOR MASCULÍ, i la victòria del nostre SÈNIOR A.
Començem com es costum per els cadets:
El CADET FEMENÍ, continua la bona ratxa en aquesta segona fase, on encara no coneix la derrota, aquesta vegada la víctima de les nostres va ser l'equip CADET FEMENI MASSANASSA, que caigué derrotat a la nostra pista per un clar 71-45. L'equip va fer un bon partit en general, de fet totes les jugadores de l'equip van aconseguir encistellar mínim un punt.
El pròxim partit que espera a les nostres es davant el C.D. MONTE-SION TORRENT, equip que està situat a la part baixa de la classificació, les nostres amb la victòria ja tenen asegurada la primera plaça de la classifcació. ENHORABONA XIQUES !!!
El CADET MASCULÍ no va poder dur-se la victòria de una pista sempre difícil com es la de GANDIA, els nostres pergueren davant el GANDIA B. per un ajustat 37-21, on destaquem l'aportació de Richard Sanz, el pròxim partit dels nostres es davant el EMBA CADET equip que està empatat amb nosaltres a l'última plaça de la classificació, bona oportunitat per a superar-los. ÀNIMS XICS !!!
Aquesta vegada dos derrotes en el que respecta als nostres JÚNIORS:
El JÚNIOR FEMENÍ va pedre davant el líder de la classificació, el UPV ALBORAYA, endorsà a les nostres un dur correctiu, a vore si l'espabilat de turno que a principi de temporada fà les categories posa algúna per baix de autonòmica, per a que no s'arriven als resultats del passat diumenge: 93-1. Les nostres descansen la pròxima jornada per el que no disputen cap partit.
Els xics dels JÚNIORS tambè van ser derrotats, aquesta vegada per l'equip C.E.B. CARLET per 32-37, va ser un mal partit dels nostres, on es van confiar per la diferència en la classificació de ambdos equips, per a la pròxima i última jornada per als nostres, ens espera un dur rival com és el C.B. SUECA, que hi ha que guanyar per a mantindre el cuart lloc de la classificació final, i trencar així la ratxa de tres derrotes consecutives que porten els nostres.
Pasem als majors:
L'equip SÈNIOR FEMENÍ finalitzà la competició davant el C.B. PATRONATO BOCAIRENT, equip que es juga el lideratge del grup, i va posar moltes més ganes que les nostres per a endur-se el partit. Les nostres caigueren per un clar 36-64, a la pròxima actualització ja farem el balanç de la temporada d'aquest equip. BONA TEMPORADA XIQUES.
Els xics del SÈNIOR B guanyaren el seu partit davant el ESTIL REFORM GANDIA per 76-62, una victòria que els situa a mitja taula, aquest equip disputarà dos partits aquesta setmana, el aplassat de la jornada passada, el pròxim dijous i l'últim de la lliga davant el C.B. ATHLETIC SUECA. Molta sort xics.
Per finalitzar l'actulització, el nostre equip SÈNIOR A ens va donar una alegría al derrotar al tercer classifcat de la lliga el ONIX- ALJOMA per 61-48, en un partit lleig. Destaquem del partit la bona aportació dels jugadors del B, sobretot Quique 9 punts i Juanjo 11 punts. Els nostres tancaran la temporada davant el cuart classificat el M. VALLS-C.B. ALBAIDA.

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Miquel Adrià (SÈNIOR B) 16 punts de Miquel davant el GANDIA.
ESCOLTA: Alba Muela (CADET F) Gran partit de Alba tant en defensa com en atac.
ALERO: Quique Tarragó (SÈNIOR B) Bona actuació tant en el B com en el A.
ALA: Richard Sanz (CADET M) Molt be tambe Richard a pesar de les derrotes del cadet i del júnior.
PIVOT: Juanjo Escandell (SÈNIOR B) Màxim anotador del partit del SÈNIOR A.

MVP DE LA JORNADA:

QUIQUE TARRAGÓ, 13 PUNTS al partit del B i 9 (amb dos triples) al partit del A.

Ànim a tots els equip per a l'última jornada, per a la majoría dels equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada