27 de febrer del 2012

RETORNEN LES VICTÒRIES

Tant el CADET FEMENÍ, com el JÚNIOR MASCULÍ i el SÈNIOR A tornen a guanyar els seus partits, després de dures derrotes la passada jornada.
Començem el resum dels partis amb els nostres CADETS:
El femení aconseguí la victòria tant en el partit que teníen aplaçat i que guanyaren al MANUEL per 55-29, com el partit d'aquesta jornada que disputava fora de casa davant el C.B.MASSANASA per 37-58, aquestes dos victòries fan que l'equip es col.loque líder de la classificació, empatat amb el que serà el seu pròxim rival, el N.B.TORRENT.
Per el que respecta al cadet, primer que res es noticia per el retorn al nostre club de Richart Sanz, que jugarà amb l'equip CADET MASCULÍ encara que tambè podrà reforçar a l'equip Júnior. L'equip caiguè derrotat davant el C.B.GANDIA per 39-53, el pròxim partit per a l'equip serà davant el EMBA CADET el proper dissabte.
Una de cal i una d'arena per als JÚNIORS:
El Femení caiguè derrotat davant un gran equip, que està a un altre nivell, el resultat final ho diu tot 12-131. La pròxima jornada jugaràn davant el MARTINEZ VALLS d'Ontinyent.
L'equip masculí tornà a jugar un bon joc, i s'emportà la victòria davant el BASQUET CULLERA per un contundent 63-26. El pròxim partit de nostre Júnior serà a GUADASSUAR, equip situat a l'última posició de la classificació.
Tambè cara i creu en els nostres SÈNIORS.
Amb el Femení descansant, ja que li tocava esta setmana, (el pròxim partit serà davant el C.B.BANYERES, equip situtat a la part alta de la classificació), els equips A i B jugaven a casa davant el BASQUET CULLERA i el C.B.MOIXENT.
El B va caure derrotat per sols un punt, 56-57, en un encontre que l'equip va remontar el marcador, però fallà el tir de la victòria.
L'equip SÈNIOR A aconseguí per fí una nova victòria que fa que puje una posició a la classificació, però no hi ha que confiar-se ja que la permanència no està encara assegurada, l'equip guanyà a un equip de la part alta per un marcador clar 81-56, aquest marcador ens te que donar ànims per al proper partit davant el C.B.SUECA, equip situtat una posició per dalt de nosaltres amb els mateixos punts.

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Clara Garrigues (CADET FEMENÍ) 15 punts per a ella.
ESCOLTA: Josep Ferrús (JÚNIOR MASCULÍ) Gran partit de Josep davant el BASKET CULLERA.
ALERO: Carola (CADET FEMENÍ) 22 punts per a l'aler cadet.
ALA: Andreu Ahullana (SÈNIOR A) De nou gran partit d'Andreu amb 21 punts.
PIVOT: Juan Villanueva (SÈNIOR A) Espectacular el dissabte amb 23 punts i 2 triples.


MVP DE LA JORNADA:

JUAN VILLANUEVA (SÈNIOR A)

No voldríem despedir-mos sense anomenar als periodistes del club que finalitzen l'entrevista a Natxo Badenes, per a poder seguir avant amb l'idea i entrevistar a més jugadors del club.
L'enquesta per a aquesta setmana serà relacionada amb les entrevistes, ja que us demanem que voteu a quina jugadora del SÈNIOR FEMENÍ voleu que siga la pròxima entrevistada, en breu podreu començar a votar.

Molta sort a tots per als pròxims partits. !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada