22 de febrer del 2012

BONES VICTORIES DEL SÈNIOR FEMENÍ I DEL SÈNIOR B

Jornada visitant per a cuasi tots els equips del club, ja que l'únic equip que jugava a casa va ser el nostre JÚNIOR FEMENÍ, que caigué derrotat per 28-81 davant el C.B. QUART, el pròxim partit de les nostres serà davant el UPV ALBORAYA, líder de la classificació amb dos victòries en els seus dos partits.
Com a nota negativa en aquesta jornada, tenim als nostres equips JÚNIOR MASCULÍ i el nostre SÈNIOR A, que no van aconseguir la victòria en els seus encontres, el JÚNIORS van ser derrotats davant un gran XÀBEA per un resultat de 68-47, sorprenent derrota dels nostres ja que a la primera volta van derrotar a aquest equip per un clar 65-32. La pròxima jornada l'equip te un partit adecuat davant un dels equips de la part baixa com es el BASKET CULLERA per a tornar a agafar el ritme i el joc de principi de temporada.
L'equip SÈNIOR A tambè caigué derrotat davant el C.B.MURO, equip que com abans el júnior, guanyaren a la primera volta. L'equip a recuperat el joc, però de moment no es suficient per a aconseguir les victòries, el proper dissabte davant el C.B.MOIXENT a vore si ens regalen una victòria per a eixir de la part baixa de la classificació.
Les alegríes venen dels dos equips SÈNIORS, tant el B com el Femení, el B guanyà a la prorroga per 10 punts al C.B.PERELLÓ, victòria que els sitúa a la setena posició empatat amb el sext, el pròxim partit davant el BASKET CULLERA, (5é classificat) es una bona oportunitat per a arrimar-se als llocs capdavanters de la classificació.
Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ tambè aconseguiren una victòria important a XÀBEA, per un clar 31-78. El SÈNIOR FEMENÍ es actualment l'equip més en forma del club, després de les seues tres victòries consecutives, per a la pròxima jornada descans per a un equip que s'ho mereix.

Per el que respecta als nostres CADETS, els xics no teníen jornada, però el pròxim dissabte juguen davant el difícil GANDIA BASKET, per el que respecta a les xiques, aplçaren el seu encontre del passat dissabte davant el C.B. MANUEL per a demà dijous, per lo que a la pròxima actualització us informarem tant d'aquest resultat com del pròxim de les CADETS que es davant el C.B.MASSANASA.

QUINTET DE LA JORNADA

BASE: Jordi Alberola (SÈNIOR B) 21 punts per a la victòria del B.
ESCOLTA: Melisa (SÈNIOR F) Bon partit de Meli a Xàbea.
ALERO: Àngel (SÈNIOR B) Molt bon partit ajudant per a la victòria i que va acabar lesionat del turmell.
ALA: Andreu (SÈNIOR A) 23 Punts per a ell que no serviren per a guanyar.
PIVOT: Juan (SÈNIOR A) 19 Punts sense recompensa tampoc.

MVP DE LA JORANDA

JORDI ALBEROLA (SÈNIOR B)

Sort a tots per a la pròxima jornada !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada