27 d’octubre del 2011

RESUM 2ª JORNADA

Jornada en la que tots els nostres equips jugaren com a locals, i on la jornada no va ser massa positiva per als nostres equips ja que sols l'equip JUNIOR MASCULÍ, que debutava a la competició va guanyar el seu partit.

Començem amb els partits de les 16'00h, a eixa hora jugaven el nostre SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC i el SÈNIOR MASCULÍ 2ª ZONAL.

L'equip de les xiques no va poder superar a un bon equip com el PEGO, que el superà per 39-59 en un partit molt disputat fins al tercer cuart, pero no saberem mantindre el nivell defensiu i l'equip de PEGO ens superà a l'últim i definitiu cuart amb 29 punts anotats.

El SÈNIOR B despres de la victòria de la semana passada esperava amb moltes ganes el partit per a mantindre una posició davantera a la classificació, però el C.B POLINYA s'emporta el partit per 52-76.

Tot seguit al partit de les 18'00h el nostre SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT no va fer un bon partit davant un dels màxims candidats a l'ascens com es el GANDIA BASKET, els de la safor ens guanyaren per un contundent 40-85, un resultat que si no recorde mal es la màxima diferència en contra en els últims anys.

Al partit de les 20'00h es on va arribar la victòria de la jornada, gracies al nostre JÚNIOR MASCULÍ que en un apasionant partit davant el ONDARA es va imposar per un ajustat 51-48.

A la mateixa hora, a l'altra pista transversal el nostre equip JÚNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC jugava davant un gran equip també de la safor com el C.B.OLIVA, que imposà la seua calitat i s'emportà l'encontre per un clar 31-124.

Hi ha que passar pàgina i pensar ja amb la següent jornada que es disputarà el proper dissabte 29 d' octubre, aquestos son els partits:

DENIA C.B. - JÚNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC a les 20'00h
ENGUERA - SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT a les 18'00h
ALGEMESÍ- SÈNIOR MASCULÍ 2ªZONAL a les 17'00h
L'ALCUDIA- JÚNIOR MASCULÍ ZONAL a les 16'30h
PEDREGUER- SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC a les 16'00h

¡¡¡ Molta sort a tots !!!

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: JOAN CALATAYUD (JÚNIOR MASCULÍ)
ESCOLTA: MELISA (SÈNIOR FEMENÍ)
ALERO: QUIQUE TARRAGÓ (SÈNIOR B)
ALA: CARLOS MASCARELL (JÚNIOR MASCULÍ)
PIVOT: ARNAU CLIMENT (JÚNIOR MASCULÍ)

MVP DE LA JORNADA:


CARLOS MASCARELL (JÚNIOR MASCULÍ)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada