18 d’octubre del 2011

COMENÇA LA TEMPORADA 2011/2012...

El dissabte passat començà una nova temporada per al C.S.A. CARCAIXENT, que enguany ix en més ganes que mai al comptar amb 7 equips federats.

El primer en debutar va ser el nostre SÈNIOR 2ªZONAL, jugà davant el MANISES i s'emporta la victoria per un punt 40-41 en un partit molt disputat que els nostres saberen remontar.
Un poquet més tart, a ALCOI, començava una nova temporada per al nostre SÈNIOR PREFERENT, l'equip no va poder guanyar davant un equip en teoría de la part baixa, l'encontre va estar molt igualat amb mínimes diferències, i al final l'ALCOI va guanyar el partit per 66-62.
Ja el diumenge al matí el nostre equip SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC tampoc començà amb victoria la temporada, ja que pergué davant el CONCENTAINA per un apretat 55-49.

Podreu trobar les cròniques dels partits al link de cada equip.

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Àngel Fernandez (SÈNIOR B) 9 punts i gran direcció per a la victòria de l'equip.
ESCOLTA: Miquel Adrià (SÈNIOR B) 12 punts importantissims per a la victòria.
ALERO: Sonia Espert (SÈNIOR FEM.) 10 punts.
ALA-PIVOT: Andreu Ahullana (SÈNIOR A) Amb 18 punts va ser l'únic de l'equip que va estar be.
PIVOT: Dori (SÈNIOR FEM.) 12 punts a la derrota en Concentaina.

MVP DE LA JORNADA:

MIQUEL ADRIÀ (SÈNIOR B).


La pròxima jornada es disputarà al PAVELLÓ MUNICIPAL de CARCAIXENT el pròxim dissabte amb els següents partits:

A les 16'00 jugaràn les xiques del SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC davant el C.B. PEGO, les nostres buscaran la victòria davant un equip que va guanyar en la primera jornada.
A la mateixa hora el nostre SÈNIOR MASCULÍ 2ªZONAL, intentarà continuar sumant victòries davant el C.B.POLINYA, equip que no conseguí la victoria a la primera jornada.

Ja a les 18'00 serà el torn del nostre SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT,  que es voldrà refer de la derrota patida a la 1ª jornada davant l'ALCOI, l'equip s'enfrontarà davant un dels favorits per a pujar a Autonòmica com es el GANDIA BASQUET.

I a les 20'00h debutaran els nostres JUNIORS, tant el FEMENÍ que jugarà davant el C.B. OLIVA, com el MASCULÍ que farà el mateix davant l'ONDARA.

Molta sort a tots, i ànims als entrenadors per a enviar-nos les cròniques per a poder penjar-les.

Un abraç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada