12 de setembre de 2009

Senior Masculino A


PREFERENTE: Grupo C

VICTÒRIA A DÈNIA DELS NOSTRES

Difícil desplaçament de l'equip aquesta jornada a Dènia, una per l'equip contra els que ens enfrontavem, i altra per l'horari, ja que el partit el jugarem a les 17'00h.
L'equip començà l'encontre amb l'objectiu de trencar-lo desde el primer minut, i ho aconseguí, ja que la minut 7 el marcador registrava un clar 0-11 per als nostres. Aquest parcial l'aconseguirem, sobretot gràcies als nostres pivots Juan i sobretot Joan amb 6 punts cuasi consecutius. El Dènia es ficà en zona i aconseguiren recurtar un poc el marcador, al final del primer cuart 8-18.
El segon cuart intentarem sorpendre al Dènia, amb un quintet gran, ja que teníem com alers a Beneyto i Arunas, i ho aconseguirem distanciar-nos un poc més al marcador 9-24 al minut 12 de partit.
A partir d'eixe minut el Dènia pujà un poc més la seua intensitat en defensa, i gràcies a això aconseguí un parcial de 9-0 en tres minuts que ajustava el marcador fins al 18-24 al minut 15, l'igualtat va continuar fins al descans, amb un marcador de 28-33.
A la segona part va ser el Dènia el que va eixir més fort i en més ganes, i amb un parcial de 9-2 es ficà per davant en el marcador, 37-35 minut 24. De nou Joan i Juan amb la gran ajuda de Arunas, colocaren als nostres amb la diferència a favor al final del tercer cuart. 46-53 minut 30.
Lúltim cuart vam continuar la línea dels últims minuts del tercer cuart, això provocà que guanyarem aquest últim cuart per 10-21 i deixà el definitiu 56-74 al final de l'encontre.

Per part dels nostres jugaren i anotaren: Llopis (1), Juan (8), Olaso (2), Carlos (2), Juanjo, Victor (3, i un ull unflat.), David (14), Beneyto (6), Andreu (6), Arunas (19), Joan (13).

El pròxim partit es davant el Canals, un equip situat a la mitja taula de classificació, dissabte 2 d'Abril a les 18'30h a Carcaixent.


INJUSTA DERROTA DELS NOSTRES A XÀTIVA

No va poder ser, el diumenge passat l'equip Sènior va pedre totes les poques opcions a l'ascens que tenien, després de que els àrbites no deixaren guanyar el partit.

El partit començà amb una gran canasta de Victor, demostrant la gran técnica individual que té, però el Xàtiva reaccionà i amb un parcial de 6-0 es colocà amb avantatge al marcador per 6-2, al minut 5. Cal dir que ja en eixe minut no podíem comptar amb Andreu ja que li assenyalaren dos faltes personals molt justetes. L'equip no estava acertat, i provocà el primer temps morta al minut 6 cuant el marcador assenyalava una derrota per 8-3, després del temps mort, remontarem un poc el marcador i amb un parcial de 0-9 gràcies a un dos més ú de Llopis i unes canastes d'Andreu que tornà a eixir al camp ficaren el marcador amb avantatge per als nostres al minut 9, 8-12. El primer cuart finalitza 12-14 per als de la Ribera.
El segon cuart va estar més igualat, en el que respecta el marcador, ja que en l'apartat de les faltes els guanyavem clarament. El cuart finalitzà 27-28 per als nostres però amb Andreu,Joan,Juanjo i Arunas molt carregats de faltes.
El tercer cuart aconseguirem una avantatge de 7 punts al minut 23, 27-34. Però els de Xàtiva recuperaren amb molts tirs lliures a favor, i amb unes dicissions discutibles dels àrbitres, assenyalant fins a 4 zones dels nostres en un cuart. Al final del cuart 43-42 per als de la costera.
Lúltim cuart començà molt fort per als dos equips, cada triple que feïem era contestat per un altre d'ells, fins al minut 37 d'encontre amb marcador 55-55 i baló per a nosaltres, falta claríssima sobre Andreu que no assenyalen, i en la posterior defensa un gran tapó d'Andreu li suposà la seua quinta falta, ahí perguerem el referent interior, i encara quedaven 3 minuts. També cal destacar que a partir d'eixa jugada l'equip de Xàtiva no feu ningúa cistella en joc, sols en tirs lliures, que eren assenyalats per els àrbitres en cada atac dels locals.
Així i tot l'equip donà la cara fins al final, cuant restava apenes un minut i deu segons amb 58-59 per als nostres furtem el baló i Toni Llopis encarava assoles la cistella contraria, però el base rival el frenà amb una dura falta que l'arbitre no sancionà amb anti-deportiva, ixí Beneyto a tirar els tirs lliures, ja qeu Llopis va demanar el canvi per no estar en condicions després de la trompada que li arrearen. Beneyto sols portava fallats tres tirs lliures en tot el que portem de lliga, i va fallar els dos. En la següent defensa assenyalaren la quinta falta de Joan tambe dudosa, i tornà al camp Llopis que amb una gran defensa tornà a furtar un baló i feu una cistella fàcil per a ficar per davant als nostres 60-61 faltant segons per a finalitzar el partit.
En la darrera jugada, de nou una nova falta per als nostres i un altre regal per als locals en dos tirs lliures, que només aprofitaren un. Empat a falta de 40 segons. En l'atac nostre, falta sobre Victor i dos tirs lliures per a ell, que només aprofita un, de nou ventaja per als nostres a falta de 34 segons.
El Xàtiva aconseguí la seua primera cistella en joc en estos últims tres minuts i feu una gran cistella per a ficar-se per davant 63-62 a falta de 17 segons.
L'últim atac per als nostres, i baló per a Victor que intenta penetrar, a trompicons aconsegueix doblar la pilota a David que estava a la línea de tres, este no tira e intenta penetrar parant-se sobre la línea de personal més o menys per a fer un tir de dos que falla, després de tocar en l'anella. Però encara tinguerem una oportunitat de fer la cistella de la victòria amb el rebot ofensiu de Olaso però de nou el baló colpeja en la cistella i no entrà.
Dura derrota, ja qeu te se queda cara de tonto, ens furtaren el partit, i així ho reconegueren tant jugadors, entrenador i fins i tot l'afició de l'equip de Xàtiva.

Per part dels nostres jugaren i anotaren: Llopis (11), Olaso (2), Juanjo (2), Victor (8) David (9), Beneyto (1), Andreu (13), Arunas (5) i Joan (11).

Ara,queda lluitar per a aconseguir el tercer lloc, i la setmana que ve tenim dos partits un dissabte davant el Moixent i l'altre diumenge contra el Genovés.GRAN VICTÒRIA A OLIVA

Victòria importantíssima a una dura pista com es la d'Oliva, un equip molt jove i peleó. L'equip derrotà als de la Safor per un clar 62-72.

El començament del partit fòu elèctric, ja que les tres primeres cistelles van ser tres triples, dos d'ells que ficaven un perillos 6-0 y un altre triple com no d'Arunas que recurtava la diferència, però de nou un altre triple dels locals junt a una cistella, tornaven a distanciar l'Oliva al marcador, 11-4 al minut 3. Dos cistelles, una de Carlos i un triples del pivot Juan retallaven de nou la diferència fins al 11-9 al minut 5, però un parcial del equip local de 7-0 provocà el primer temps mort de l'encontre i deixà el marcador en 18-9 per als de la Safor. Després del temps mort, aparegué la figura d'Andreu, que amb 4 punts consecutius més l'encert als tirs lliures de David i Juan deixava el marcador al final del primer cuart 22-17 per als blaus.
El segon cuart començà amb un recital del millor jugador de l'Oliva, que amb dos triples consecutius i un parell de cistelles, posava el marcador amb una lleugera ventaja per als d'Oliva de 7 punts al minut 15, 33-26. A partir d'aquell moment es va vore un altre equip, David passà a defendre al jugador acertat de l'equip contrarí, i Arunas, Andreu i el mateix David amb un triple, ferem un parcial de 0-7 en un minut, deixant l'encontre empatat al minut 16 33-33, l'Oliva no es donava per vençut, i de nou amb un triple es distanciava, però a finals del segon cuart aparegué la figura de Victor i de nou de David, que amb 6 punts consecutius de Victor i un dos més ú del capità d'eixà la victòria parcial per als nostres al descans, 38-42.
Al tercer cuart, l'equip aconseguí la màxima diferència de l'encontre, degut a la gran defensa de David i Llopis, i deixaven el marcador amb un clar 44-57 al minut 28, després d'ún triple de David a l'últim segón de posessió.
L'últim cuart començà amb intercanvits de cistelles, i fins al minut 36, que el jugador de l'Oliva Molina realitzà 6 punts seguits, apretava el marcador a un ajustat 58-64 a falta de tres minuts per a finalitzar l'encontre.
Després de l'obligat temps mort visitant, l'equip reaccionà gràcies als tirs lliures de Victor, Joan i Llopis i al cuart triple de David al partit, això sumat a un dos més ú d'Andreu deixà el marcador final de 62-72 per als nostres.

La llàstima del partit va ser la lessió del nostre aler Carlos Mascarell, al minut 25 de joc amb una contorsió (esguince) de 1º grau estarà de baixa unes dos semanes.

Per part dels nostres jugaren i anotaren:
Llopis (6), Juan (7), Olaso (4), Carlos (2), Juanjo (0), Victor (9), David (18), Beneyto (1), Andreu (13), Arunas (7) i Joan (5).

El pròxim partit el jugarem a Xàtiva el proper diumenge a les 19'00 de la vesprada, un encontre que ens situarà per fí en la classificació, per si volem aspirar a l'ascens a autonòmic o mantindres en la part alta però sense opcións.

A PER LA VICTORIA XIQUETS !!!


TREBALLADA VICTORIA DELS NOSTRES FRONT EL CAUDETE

El partit començà molt renyit, i ningún dels dos equips aconseguía distanciar-se de l'altre,fins que un triple d'Arunas ficava al minut 7 d'encontre la màxima diferència fins eixe moment al partit, 13-9. L'equip del Caudete es ficà prompte a dos punts, i gràcies a un dos més un de Joan les distancies tornaren als cuatre punts. 15-11 al minut 8. Els últims dos minuts del cuart, el Caudete despertà, i gràcies al tirs lliures, agafaren ventaja al marcador, amb un parcial de 0-6 que deixa el resultat 15-17 al final del primer cuart per als visitants.
El segon cuart més del mateix, el Caudete continuava davant del marcador, i aconseguí la seua màxima diferència al minut 13, gràcies al seu jugador número 15 que a base de triples destroçava la nostra defensa, 19-23. A partir d'eixe moment xicoteta reacció dels nostres de la má de Arunas i Victor, i ens tornarem a ficar davant al marcador 33-31 minut 16, pero de nou dos triples més del jugador número 15 visitant deixa el marcador 39-37, i tot per decidir a la segona part.
El tercer cuart saberem juar per fí davant un equip que interiorment era inferior, jugarem amb els pivot, això sumat a la bona defensa, primer de Juan Beneyto, i després d'Arunas al jugador número 15, provocà que ens distanciarem al marcador, 54-42 minut 25, però de nou altra vegada aparegué el tirador visitant i enchufà dos nous triples que deixava el marcador més igualat, 54-48 minut 26. De nou començarem a jugar amb els pivots i gràcies sobretot a Joan i Andreu ens distanciarem ja definitivament, 71-54 minut 30. L'últim cuart va ser el cuart que més diferència va haver, destacar el debut enguany a l'equip de Quique, que ajudà amb un triple a la victòria.
Al final del partit 91-65, victòria que ens ajuda de cara a la classificació, ja que va ser una jornada en la que tant el Moixent, l'Alzira, l'Oliva i l'Enguera pergueren els seus partits.
Per part dels nostres juagaren i anotaren: Llopis (2), Juan (3), Olaso (9), Carlos (4), Juanjo (0), Victor (8), Quique (3), Beneyto (2), Andreu (20), Arunas (23) i Joan (17).

La pròxima jornada juguem davant l'Oliva, dur encontre, ja que ací ens costa suar de bò per guanyar-los de set punts.


GRAN VICTORIA DAVANT EL TAVERNES
L'equip guanyà al Tavernes 44-71, en un partit sense història, ja que el equip local només es presentà amb set jugadors, això i el bon partit dels nostres va fer que el partit es trencara practicament al inici del partit.
El primer cuart finalitzà 10-21, degut a l'encert d'Arunas, que començà disposat a acabar amb els de Tavernes desde el primer minut.
El segon cuart més del mateix, al descans 14-36 deixava ja el partit resolt per als nostres, gràcies en aquest cuart a Joan i Carlos. Després del descans ixirem més relaxats i confiats, i ho notarem, ja que peguerem el cuart per 11-10, a l'últim cuart aumentarem la diferència, gracies als triples de Carlos i Arunas, que anotaren dos cadascún en aquest últim cuart.

Per part dels nostres jugaren i anotaren: Llopis (9), Olaso (1), Carlos (12), Juanjo (0), Victor (5), David (7), Andreu (10), Arunas (17) i Joan (10).DURA DERROTA DELS NOSTRES

No va poder ser, l'equip Sènior Masculí perguè davant l'Almussafes 85-93, un partit que l'equip perguè cuasi al primer minut de partit.

L'encontre no va començar massa be, primer perquè començà cuasi un hora despres de l'hora, degut a que un dels àribitres i els anotadors no arribaren a temps, ja que estaven a un altre partit.

L'almussafes començà molt fort i acertat, sobretot el seu escolta, el número 7 que amb dos triples i un ú mes ú distanciava als visitants al minut 5 (7-18), després del temps mort i de l'eixida a pista de David, els nostres es ficaren a 7 punts, gràcies a dos triples, un de David i l'altre d'Andreu 15-22 al minut 9, pareixía que els nostres es ficaven al partit, però aleshores apareguè en acció el pivot visitant numero 5, que amb 6 punts consecutius deixà de nou la màxima diferència per als visitants fins al moment al finalitzar el primer cuart, 15-28.

El segon cuart començà amb una xicoteta reacció dels nostres, de la mà de Andreu, al minut 12 de partit el marcador era de 21-29, però un altra ratxa del juagador número 7 visitant amb dos triples més consecutius distancià de nou als visitants, 21-36 minut 15, els nostres seguiren lluitant, ara de la mà de Llopis i Arunas tornarem a baixar la diferència per sota dels 10 punts, 31-39 minut 19, que donava l'esperança de finalitzar el segon cuart amb una desventaja de 5 punts mes o menys, però de nou l'encert dels visitants, aquesta vegada gràcies al se base, el juagador número 15 ficà dos triples més consecutius això unit a una última cistella a l'últim segon del cuart deixa la màxima diferència al marcador, al descans 33-49.

L'equip començà el tercer cuart dispossat a baixar les diferències, va apretar en defensa i aconseguí rebaixar la diferència de nou als 10 punts de la mà d'Arunas i Andreu en atac i de Carlos i Llopis en defensa, 42-52 al minut 25. Un parcial de 0-8 per als visitants gràcies de nou al seu base, tornà a distanciar l'Almussafes 47-62 al minut 28, de nou tocava remontar la diferència, que pareixía ja suficient per als visitants, en eixe moment aparegueren Victor i David amb els triples per a de nou deixar als nostres a 10 punts 54-64 al minut 30.

Lúltim cuart va ser molt extrany, ja que l'equip visitant sols anotà tres cistelles en joc, dos triples del seu base, (que feu un grandíssim partit amb 25 punts i 5 triples) i una cistella del número 7, gran partit tambe d'aquest jugador (21 punts i 4 triples) totes les demés cistelles de l'Almussafes van ser de tirs lliures, fins a 24 tirs lliures van fer els visitants a l'últim cuart.

No val d'excusa, ja que l'Almussafes va fer mérits més que suficients per emportar-se la victòria de Carcaixent, però a l'últim cuart els àrbitres no ens van deixar defendre, i la majoría dels atacs dels visitants acabaven amb falta a favor, i així ens va ser imposible remontar l'encontre, al final del partit 85-93 dura derrota dels nostres que es disitancien cuasi de forma definitiva de l'ascens, ara toca treballar per a no decaure i fer una segona volta igual o millor que la primera.

El proper dissabte juguem davant el C.B. Tavernes, colista de la categoría, partit que no hi ha que passar per alt, ja que l'Alzira perguè en eixa pista i ací ens guanyà de 22 punts.

Molts ànims equip !!!VICTORIA DAVANT UN EQUIP DE LA PART ALTA

L'equip Sènior A aconseguí el passat dissabte, una important victòria davant un dels equips punters del grup com es l'Enguera, els nostres s'imposaren per 66-47 al final de l'encontre.

L'equip d'Enguera vinguè molt mermat degut a les nombroses lesions dels seus jugadors, i tan sols es presentaren 8 jugadors, que feren el que van poder.

El partit començà igualat els primers 5 minuts, l'Enguera plantava cara als nostres, i aconseguía la primera diferència important al marcador, (5-8 al minut 4), però fins ahí va arribar l'equip visitant, ja que a partir d'eixe minut l'Enguera desaparegué, i els nostres aprofitaren el cansament dels visitants per a acabar el cuart amb una diferència favorable de 8 punts, 22-14.
Després de recuperar forçes, l'Enguera eixí molt fort al segon cuart, poc a poc aconseguíren acurtar la diferència del marcador, fins arribar al 31-27 al minut 16 de partit. Després del temps mort solicitat per els nostres, tornarem a jugar com al primer cuart, i gràcies a un triple de Arunas, i sis punts consecutius d'Andreu, entre altres arribarem al descans amb una renta de 16 punts, 43-27.
A la reanudació de l'encontre, l'Enguera despertà de nou i aconseguí guanyar el tercer cuart per 11-12, al final d'aquest 54-39 per als nostres.
A l'últim cuart, gràcies a un nou apretó en defensa dels nostres, unit al cansament de l'equip visitant, els nostes aconseguiren aumentar un poquet més la diferència al marcador, al final del partit 66-47.

Per part dels nostres jugaren i anotaren: Llopis (2), Juan (10), Carlos (2), Juanjo (2), Victor (0), David (7), Beneyto (10), Borras (0), Andreu (11), Arunas (17) i Joan (5).

El pròxim partit, davant el segon classificat l'Almussafes determinara si l'equip està preparat per a lluitar per l'ascens.

Actualment l'equip es col.loca 4º a la classificació amb 9 victòries i 4 derrotes.
                                                      PJ      PG     PP
1-. NOU BÀSQUET XÀTIVA      13      12       1
2-. ALMUSSAFES                        13      11       2
3-. MOIXENT                               13       9        4
4-. C.S.A. CARCAIXENT            13       9        4
5-. ALZIBET ALZIRA                  13        9        4
6-. C.B. OLIVA                            13        8        5NOVA VICTORIA COM A VISITANTS

Després de la contundent derrota davant l'Alzira la jornada anterior, el nostre equip es disposava a jugar davant un dur equip a casa com es l'Algemesí, on equips com ara el Moixent o el pròxim equip al que anem a enfrentar-nos, l'Enguera guanyaren molt apurats.
Prompte demostrarem a l'Algemesí que estavem dolguts per la contundent derrota que patirem a casa davant l'Alzira, i pareixia que l'Algemesí anava a pagar la derrota sufrida l'anerior jornada, ja que dos triples consecutius de Carlos i Juan més un dos mes ú de Victor ficava la primera renta important al marcador per als nostres, 3-9 al minut 2. Després d'un temps mort local, l'Algemesí tornà a pista més ficat i aconseguiren reduir la diferència fins a ficar-se per davant del marcador al minut 4 (10-9) però després del canvi de defensa, els nostres tornaren a distanciar-se, 14-22 al minut 8, el primer cuart finalitza amb un marcador elevat 18-26 per als visitants.
El segon cuart va ser desastrós per als nostres, i l'Algemesí ho va aprofitar per a igualar e inclus arribar al descans amb ventaja, 38-37 al descans.
El tercer cuart va ser igualat, ja que finalitza amb empat a 16 punts, amb intercanvis de cistelles i amb diferències mínimes.
Lúltim i definitiu cuart es cuan va aparèixer la clase d'Andreu, que va ser un mal son per als locals, ja que finalitza el cuart amb 17 punts, cap destacar tambè l'actuació al cuart de Llopis, que va ajudar a l'equip gràcies a la seua defensa. Al final de l'encontre victòria treballada per 74-82, que deixa l'equip situat a la cinquena posició de la lliga amb un balanç de 8 victòries per 4 derrotes.
Per part dels nostres jugaren i anotaren: Llopis (7), Juan (14), Carlos (4), Juanjo (1), Victor (12), David (9), Miguel (0), Andreu (26), Arunas (5) i Joan (5).

El pròxim encontre juguem a casa davant l'Enguera, un dur contrincant que està situat tambè a la part alta de la classificació amb un balanç de 7 victories i 5 derrotes.GRAN VICTORIA DELS NOSTRES A CANALS

L'equip Sènior finalitza l'any amb victoria, davant el Canals, això i la derrota de l'Enguera davant l'Almussafes coloca al nostre equip a la 4ª posició, a dos victories del Xàtiva i de l'Almussafes, i a una victoria de l'Alzira.

El partit del Canals començà amb una gran igualtat al marcador i amb xicotetes diferències per a un i altre equip, al final del cuart 18-23 per als nostres.

El segon cuart continuà amb la mateixa tònica i ningú dels dos equips aconseguía una renta superior als 5 punts, al descans un igualat 34-38 per als visitants.

L'equip ixí molt entonat a la reanudació del partit, i gràcies a una bona defensa en zona, arribaren les primeres diferències importants al marcador, minut 34 (36-46) i minut 39 (44-54) al final del cuart 45-54.

A l'últim cuart aconseguirem aumentar la renta, degut a la bona defensa en zona que feïem, al cansanci de l'equip local, (ja que sols jugaren 8 jugadors), i tambe gràcies als cuatre triples casi consecutius que ferem, dos de Victor, un d'Arunas i un altre de Juan.

Per part dels nostres anotaren: Llopis (1), Juan (13), Carlos (2), Juanjo (0), Victor (9), David (2), Borras (0), Andreu (16), Arunas (21) i Joan (11).

En resum gran victoria dels nostres, ara a recuperar-se amb aquest descans de competició i a esperar el pròxim partit que ens medira a un gran equip que esta fent una gran temportada com es l'Alzira, qui guanye es ficarà 3º a la classificació.

Bon Nadal a tots.L'EQUIP ES COLOCA 6-3

L'equip Sènior es coloca 5º a la classificació amb un balanç de 6-3 després de la gran victoria davant el Dènia.

El partit va començar amb el nostre equip un poquet dormit, el que va provocar la primera diferència al marcador de l'equip visitant 1-5 al minut 5, i amb dos faltes en els primers dos minuts del nostre pivot Juan, però a partir d'eixe minut, i gràcies a un altre Juan, a Beneyto l'equip despertà i feu un parcial de 11-0 amb 7 punts seguits de Beneyto. Al final del primer cuart el resultat ja era favorable per als nostres per 23-12.

El segon cuart va seguir amb la mateixa tònica que els últims 7 minuts del primer cuart, i al descans el marcador era de 40-22 per als nostres.

Despres del descans va ser un altre partit, l'equip visitant va apretar un poquet més a la pressió, cosa que va fer que l'equip Carcaixentí no puguera aumentar la renta, al final del cuart 53-34 per als nostres.

Lúltim cuart va seguir la tònica del tercer, i les diferencies no aumentaren al marcador. Al final del partit 71-52 per als locals.

Per part del nostre equip anotaren: Llopis (7), Juan (2), Olaso (6), Carlos (0), Juanjo (5), Victor (6), David (6), Beneyto (20), Borras (5), Andreu (8) i Joan (6).

Pròxim partit davant el Canals, que sols a perdut dos partits en casa, davant l'Alzira de 4 puntets i davant l'Enguera de 8 punts. PRIMERA VICTORIA COM A VISITANTS

El passat dissabte, l'equip Sènior Masculí Preferent va aconseguir la primera victoria com a visitant a la lliga, 58-69  davant del BENIFAIO, equip jove que va ficar molts problemes als nostres durant cuasi tot el partit.

El partit va començar molt igualat, els de benifaio començaren acertats en el tir, i prompte ficaren les primeres diferències al marcador amb dos triples en els tres primers minuts de partit, 10-7 al minut 5 per als locals. A partir del minut 5 de partit començarem a fer el nostre joc, i poquet a poquet aconseguirem arribar al final del primer cuart amb un marcador favorable 7 punts, 13-20.

El segon cuart va seguir la mateixa tònica que els últims 5 minuts del primer cuart, i arribarem al descans amb una ventaja de 13 punts, 23-36.

A pesar de que no estavem fent el millor joc, aconseguirem una bona renta, pero al tercer cuart continuarem sense jugar be, això unit al mal arbitratge, sobretot de l'àrbit jovenet, que no pitava les faltes que l'equip local feïa als nostres pivots, va fer que l'equip de Benifaio apretara el marcador, fins al 41-38 al minut 6. A partir d'aquest minut, l'arbitratge va canviar, degut a una tècnica assenyalada sobre el nostre capità David, que fart de l'actuació arbitral els va dir cuatre coses.
Despres de la tècnica, David va agafar la responsabilitat, i amb 12 punts seguits amb dos triples i un dos mes ú de Llopis, despres de furtar un baló ficava un resultat favorable als nostres de 48-56 al minut 4 de l'últim cuart.

El partit pareixia resolt al minut 38 d'encontre, amb un resultat de 51-69, pero l'equip de Benifaio no el va donar per perdut en ningún moment i aconseguiren reduir la diferència fins al reslutat final de 58-69.

Per part del nostre equip jugaren:
Llopis (5), Juan (4), Olaso (5), Carlos (2), Juanjo (2), Victor (0), David (20), Beneyto (5), Borras (0), Andreu (13), Arunas (9) i Joan (4).

Amb aquesta victoria ens col.loquem 5º a la classificació, amb un balanç de 5-3, el pròxim partit serà a Carcaixent davant el Dènia, que porta dos victories consecutives. ¡¡¡ A per ells !!!


1 comentari:

  1. Molts ànims Carlos, esperem voret prompte als entrenaments, i després als partits.

    ResponElimina