18 d’octubre del 2016

RESUM JORNADA

El passat dissabte començaren els equips Infantil Masculí, l'Infantil Femení el Cadet i el Sènior B, a més a més el Júnior i el Sènior A jugaren la segona jornada de lliga, anem a repassar el que va passar:

Comencem amb els Infantils, l'equip entrenat per Júlio, SEGUROS ARAMBURU, es van desplaçar a Paterna per a jugar contra el N.B. PATERNA, un dels millors equips del grup, les xiques de l'Infantil Femení caigueren derrotades per un clar 74-20, poc a poc i entrenament darrere entrenament les nostres milloraran. Molts ánims xiques.

L'infantil entrenat per el jugador del Sènior B Héctor Crespo el BAR LOS ARCOS C.S.A. CARCAIXENT aconseguí aquest dissabte la primera victòria de la temporada en un bon partit davant el E.M.B.A. L'ALCUDIA, per 61-42, gran victòria i gran partit hi ha que seguir així xics.

El Cadet entrenat per el jugador del Sènior A Pepe Vila va caure derrotat a casa davant un molt bó C.B.GENOVÉS, el Cadet no va tindre cap opció i caigué derrotat per un clar 22-120. Dura derrota de l'equip que intentara refer-se el dissabte que ve. A oblidar-se xics.

El JÚNIOR MASCULÍ va aconseguir la primera victòria de la temporada davant el C.B.BENIGANIM per 57-30 amb una gran defensa. A seguir guanyant xics.El que també va començar amb victòria és el nostre renovat SÈNIOR B "CONSTRUCCIONES VALLS C.S.A. CARCAIXENT" l'equip entrenat per Jesús Martinez va guanyar a l'equip C.B.CANALS  per un ajustat 55-52 on els nostres es van deixar remontar 10 punts als últims minuts de partit. Enhorabona xics.

El que no alça el cap es el nostre primer equip, el CENTRE COMERCIAL RIBERA DEL XÚQUER va tornar a perdre de més de 20 punts, (42-69) aquesta vegada davant l'equip del C.B.ALGEMESÍ, lesions, falta d'entrenaments i les festes locals sonen a excuses barates així que l'equip ha de canviar "el chip" desde ja i començar a guanyar partits.

Anem a premiar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: JuanCar Jarilla (J.M) El nostre Júnior d'Or va ajudar a la victòria davant el C.B.Beniganim.
ESCOLTA: Raúl Gisbert (I.M.) Màxim anotador de l'Infantil a la victòria davant el EMBA l'Alcudia.
ALERO: SERGIO SERRAT (S.B.) Gran partit de Serrat amb més de 20 punts i 4 triples.
ALA: Òscar Mora (I.M.) Primer partit oficial d'Oscar i ja està al quintet, seguix així crack.
PIVOT: Alejandro Alonso (J.M.) 4 cistelles consecutives seues a l'últim quart van donar la victòria.

MVP DE LA JORNADA:

SERGIO SERRAT (CONSTRUCCIONES VALLS C.S.A. CARCAIXENT) SÈNIOR B
 Espectacular partit als dos costats de la pista pero en especial en atac on amb els seus punts i els seus triples ajudaren i molt a la primera victòria de l'equip a la temporada.

ENTRENADOR DE LA JORNADA:

JESÚS MARTINEZ (CONSTRUCCIONES VALLS C.S.A. CARCAIXENT SÈNIOR B) Amb pràcticament dos entrenaments al complet, gran partit de l'equip.

EQUIP DE LA JORNADA:

 BAR LOS ARCOS C.S.A. CARCAIXENT (INFANTIL MASCULÍ) Gran victòria davant el E.M.B.A. L'ALCUDIA.
Fins ací el resum del que va passar el passat dissabte, prompte tindrem la prèvia de la pròxima jornada on ja debuten els equips PRE-BENJAMÍ, BENJAMÍ i ALEVÍ.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada