8 de gener del 2015

PRÈVIA JORNADA

Després de grans dinarots i soparots es hora de cremar eixes caloríes que aquestos díes hem acomulat al cos, i la millor forma com no és jugant a bàsquet, anem a repasar el que ens espera aquest cap de setmana on hi han partits importants per als nostres equips:

Tots els equips més menuts juguen fora de Carcaixent l'última jornada de la primera fase de la lliga del C.B. TAVERNES:

L'equip del PRE-BENJAMÍ jugarà a Almussafes davant el C.B. ALMUSSAFES.

El BENJAMÍ juga a Alberic davant el C.B. ALBERIC.

I per finalitzar l'equip ALEVÍ jugarà a Tavernes davant el C.B. TAVERNES.

El nostre INFANTIL MASCULÍ jugarà el proper dimarts a les 18'45h al Pavelló de Genovés un interesant partit davant l'equip local del C.B. GENOVÉS ZONAL, segón classificat del grup amb només una derrota. Els nostres buscaran la sorpresa tal i com qüasi va aconseguir l'anterior jornada davant el líder, que només van perdre per dos punts. Ale xiquets a seguir així.

Les xiques de L'INFANTIL FEMENÍ, també jugaran a Genovés davant el C.B. GENOVÉS, però el proper dissabte a les 9h, l'equip local lidera la classificació amb el casiller de derrotes a 0 així que les nostres xiques patiran de valent però de segur que trauen alguna cosa interesant de la seua visita. A per totes !!!

Cal dir que l'equip entrenat per Toni Navas el passat dissabte 3 de Gener va jugar un amistos davant l'equip local del C.B. BENIGANIM, i les nostres xiques del INFANTIL FEMENÍ aconseguiren la seua primera victòria aquesta temporada per 32-38. Enhorabona sou unes cracks !!!

Els xics del JÚNIOR MASCULÍ tenen un important partit davant els veïns del N.B. ALZIRA, el partit es jugarà al Pavelló d'Esports de Carcaixent el proper dissabte 10 a les 16h. Molta sort xics !!!

L'equip del SÈNIOR B després de la dolorosa derrota el passat 22 de Dessembre jugarà davant el segón classificat del grup amb només una derrota, el COASPORT VA DE BASQUET, el partit es jugarà a Algemesí el proper dissabte a les 16h, gran partit entre dos dels millors equips del grup, segón contra tercer classificat així que a per totes xics !!!

A vore com els senta a les nostres xiques el paronet nadalenc, les nostres porten tres victòries consecutives i el proper dissabte 10 de Gener a les 18h juguen a Carcaixent davant el ENGUERA BASKET, partit que les nostres han de guanyar si o sí per a seguir amb la lluita per la primera posició del grup. Un més xiques !!!

El que també te un partit importantíssim és l'equip del SÈNIOR A, els xics de Topo jugaràn aquest proper dissabte a les 16'00h davant el tercer classificat del grup el C.B. XÀBIA, els nostres de guanyar donaríen un colp damunt la taula i presentaríen la seua candidatura a ocupar els llocs de davant a la classificació, l'equip de XÀBIA sols porta dos partits perdrut així que serà complicat però els nostres ja han demostrat que saben guanyar a pistes complicades com la del VA DE BASQUET ALGEMESÍ (4º Classificat) i la del C.B. MOIXENT (5º Classificat). El partit serà el proper dissabte 10 a les 16h a XÀBIA. Podeu !!!

Fins ací l'actualització d'aquesta setmana, ens tornem a vore a la pròxima amb els resutats, que esperem que sigeun favorables.

Una salutació !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada