16 de desembre del 2014

RESUM JORNADA

Ja estem de nou ací per a comentar una jornada on jugaren molts dels equips del club, anem a comentar com els va anar a tots:

Com de costum anem a començar per els més menuts:

L'equip del PRE-BENJAMÍ va aprofitar que el Guadassuar no disponía de Pavelló  per a jugar un partit aplaçat que tenía desde el principi de temporada davant el C.B. ALGEMESÍ. Els nostres és van desplaçar fins Algemesí el passat diumenge amb l'il.lusió de disputar un partit que en un principi pareixía igualat, ja que els dos ocupaven els dos últims llocs de la classificació, nosaltres amb una victòria i l'Algemesí amb 0. Però l'equip entrenat per Juanjo va caure derrotat per un claríssim 49-11, resultat molt sospetxos ja que l'equip rival sumava un total de 16 punts en els 6 partits disputats fins al moment, i el diumenge van fer el triple dels que portaven en un sol partit, alguna "ajudeta" tindríen perquè sino no s'anten tanta diferència. Però bò cada qual... Una llàstima xics esteu millorant partit a partit prompte eixiran els resultats dels entrenaments !!!

Els BENJAMINS, de la mà d'Òscar jugaren el dissabte a la pista del EEM PICASSENT un igualat partit en el que els nostres caigueren derrotats per un ajustat 34-22, una llàstima el resultat ja que donaren una bona imatge i sols a l'últim quart, on l'equip estava ja molt cansat, vam ser inferiors al rival.
L'equip és va presentar en Picassent amb només 4 jugadors de l'equip més un pre-benjamí. A la pròxima més i millor xiquets !!!

Pasem als ALEVINS, que van jugar el passat divendres a Guadassuar el seu partit d'aquesta jornada, l'equip de Quique també va perdre el seu partit per 66-41, bon resultat dels nostres ja que l'equip de Guadassuar és l'actual líder del grup amb 0 derrotes. Molt bé xics !!!

La sorpresa de la jornada ens la va donar el nostre INFANTIL MASCULÍ, l'equip de Diego va estrenar aquesta temporada el casiller de victòries al derrotar el passat dissabte al C.B. MANUEL per un clar 20-46, (es nota que l'entrenador és va traure el nivell 2 la setmana passada). Ara a seguir xiquets !!!

L'altre equip INFANTIL, el Femení va caure derrotat a la difícil pista del C.B. TAVERNES per un clar 70-9, realment no és un mal resultat si mirem que a la primera volta el nostre equip va perdre per 2-62. Hi ha que seguir xiques !!!

Pujem de categoría i anem fins al JÚNIOR MASCULÍ que tenía un complicat partit davant el líder de la classificació, el SANZ BARBERÀ CANALS que fins al moment no coneix la derrota. L'equip va perdre per 58-98. Més sort per al pròxim xics !!!

I ara toca els equips Sèniors, el SÈNIOR B després de desplaçar-se a Manises per a jugar el seu partit davant el C.B. MANISES, va tindre que aplaçar el partit degut a unes "xicotetes" goteres que feïen perillar la salut dels jugadors. Només sapigam el día i hora del partit vos informarem. Ací vos deixem la prova del aplaçament del partit:


Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ, aconseguiren una còmoda victòria davant l'equip veí del N.B. ALZIRA, les xiques entrenades per Merlo derrotaren a l'altre equip riberenc per un clar 48-81, les nostres ara tenen un important partit el proper cap de setmana davant el U.B.F TORRENT per a aconseguir l'objectiu de passar de fase. Ho conseguireu xiques !!!

Per finalitzar el nostre SÈNIOR MASCULÍ va aconseguir la seua tercera victòria consecutiva, aquesta vegada derrotaren a un gran C.D. SAN PEDRO MOIXENT, que ocupava la tercera posició de la classificació. L'equip de Topo amb l'importantíssima baixa d'Andreu aconseguí la victòria a domicili davant un dels millors equips de la categoría per 57-65, després de remontar fins a 13 punts de desventaja que portaven al finalitzar el primer quart. Partit a partit equip !!!

Pasem ara a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Joan Adrià (A): Va ser el millor del Aleví el passat divendres.
ESCOLTA: Luis Tarrega (S.A.) Màxim anotador del Sènior A en Moixent amb 17 punts.
ALERO: Alba Blasco (S.F.) Els seus triples donaren la tranquilitat al partit.
ALA: Dani Tormo (I.M) El millor del seu equip a Manuel.
PIVOT: Andra Salom (I.F). Va millorant partit a partit.

MVP DE LA JORNADA:

LUIS TARREGA (SÈNIOR A) A part de ser el màxim anotador del partit amb 17 punts va deixar al millor de l'equip contrari i un dels millors de la categoría amb només 5 punts.

Fins ací el resum de la passada jornada, per a la pròxima tindrem la presentació del C.S.A. CARCAIXENT més tots els partits dels equips del club, no s'ho pergau.

 Continuarem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada