23 de desembre del 2014

CRÒNICA SÈNIOR B 20/12/2014

CSA CARCAIXENT B  72  -  57  BASQUET PICASSENT

Partit complicat el que tenia el nostre sènior B aquest dissabte, per una part el rival estava per davant a la taula classificatòria i per una altra , l'equip volia oferir una victoria més al club desprésde la presentació i de les victòries dels equipsnior femení i sénior A.

Partit igualatels nostres no aconseguien trobar la línia de joc adequada per aconseguir l'avantatgeper jugar tranquils i els visitants estrenyiensabedors que la derrota suposava posar-se darreredel nostre equip a la taula classificatòria. Així que els visitants es posen per davant al primer quart, tan sols de 3 pts , i la resta del partit sempre el CSA aniria per davant. I a poc a poctreballant elsnostres aconseguien augmentar la diferencia, encara que carregant-se de faltes personals i en alguna ocasió perdent la concentració ( duestècniques) i arribem al decisiu últim quart onaconseguim el millor joc i la màxima concentració i ens possem de + 16 punts al minut 6' que ensdonava ja la tranquil·litat de jugar còmodessabedors que la victoria es quedava a casa. Parcials del partit : 19-18, 22-14, 14-15 i 17-10.

Felicitar a tot l'equip pel treball realitzat i destacar a Joan Calatayud per la seua aportació de 25 pts.