5 de novembre del 2014

CRÒNIQUES EQUIPS DE L'ESCOLA Jornada 3 (02/11/14)

ALEVÍ
Aquest dissabte l’equip Aleví s’enfrontava al Guadassuar i a més amb tan sols 7 jugadors, dels quals 2 eren benjamins (Bástian i Diego Gil). Començarem molt dormits, poc motivats i perguent moltes passades a la primera part i açò va fer que l’equip visitant acabés 17-41 a favor en aquesta mitja part. Només eixir a la segon part els nostres es posaren les piles en defensa i el quart quart aconseguiren reduir l’anotació dels rivals. Ja en els dos quarts restants els nostres xics s’esforsaren al màxim i aconseguiren retallar 10 punts als rivals però no va ser prou. Al final el tanteig va ser 41-59 a favor de l’equip de Guadassuar, i cal destacar la aportació de Joan Adrià amb 16 punts. Llàstima xics, a seguir com la segona part i ho podeu aconseguir tot!

BENJAMÍ
Esta jornada el CSA Carcaixent Benjamí s’enfrontava al M. Picassent. Tot i que només érem 6 benjamins, comptarem amb la ajuda de 3 Pre-Benjamins (Lluis Rios, Héctor Marco i Fabio Lama) que s’esforçaren al màxim. Al primer quart sols hagueren dos cistelles (les dos locals) i va ser un “correcalles”, però després els nostres benjamins començaren a córrer amb sentit i fer moltes passades, dominant els rebots i donant-ho tot, no donaren ni un baló per perdut. A la primera part guanyàvem 34-8. A la segon part ja estàvem mes cansats i no podíem córrer tant, i el M. Picassent també va apretar més en defensa, però els nostres seguiren defenent be i buscant oportunitats. Al final el partit va concloure 40-12 i una nova victòria local molt merescuda. Destacar la Molt bona defensa de Diego Zahonero i els 16 punts de Francesc Adrià. A seguir treballant així, que el pròxim dissabte toca contra els nostres veïns!

De esquerre a dreta i de baix cap a dalt: Lluís, Fabio, Pepe, Marc, Hector, Diego G., Francesc, Diego Z, Bástian, Oscar  (E)

PREBENJAMÍ
Després del ajornament de la passada jornada del partit CB ALGEMESÍ TARONJA-CSA CARCAIXENT aquest cap de setmana ja tocava als nostres menuts tornar a jugar, i va ser a casa davant el CBG GUADASSUAR. Per al partit van comptar amb les incorporacions dels babies: Marcel i Toni (el seu primer partit). El resultat del partit va ser el de menys (10-47) ja que els nostres s'ho van passar d'allò més bé i el més important continuen amb la seua progressió. El pròxim partit serà el Dissabte dia 8 a les 9:00 del matí davant el CB ALGINET.

De esquerre a dreta i de baix cap a dalt: Joan, Alan, Marcel, Toni, Guillem, Lluís, Hector, Juanjo (E) i Fabio.