12 de setembre del 2014

CONTINUEM AMB LA PRE-TEMPORADA...

Pràcticament ja amb qüasi tots els equips en martxa el nostre C.S.A. CARCAIXENT continúa amb la preparació per a una nova temporada, la 2014-15.
 
Només queden per començar els més menuts, les categoríes Babies, Pre-benjamins, Benjamins i Alevins que ho faràn entre la setmana que ve i l'altra.
 
L'equip Infantil Masculí entrenat per el jugador Sènior Diego Gimeno prepara la temporada els Dimarts, Dimecres i Divendres de 19h a 20'30h al Pavelló d'Esports de Carcaixent.
 
L'Infantil Femení continúa amb la seua preparació de la la mà del seu entrenador Toni Navas, les xiques ja han començat a tocar baló i estàn donant-ho tot per a estar al màxim a l'inici de la temporada: (Dimarts de 19h a 20'30h i Divendres de 17'30 a 19h)



 
El Cadet Masculí i el Júnior Masculí continúen tambe amb la seua preparació, de moment per la falta de jugadors sobretot al Cadet Masculí entrenen els dos equips junts els Dilluns, Dimecres i Divendres de 19h a 20'30h. Així que si vas naixer als anys 1999 o 2000 t'esperem per a formar part de l'equip. Els nostres aquesta setmana han aprofitat per a desconectar del bàsquet i gràcies a la Piscina Municipal de Carcaixent han pogut fer una sessió de Aquagym:


Cadets i Júniors "sofrint" amb la monitora Sonia Moragues.


 
Les xiques del Sènior Femení han començat aquesta setmana a tocar baló, després d'una setmana d'entrenaments físics al Poliesportiu Municipal. Les xiques de Mª Carmen Merlo estàn preparades per a donar guerra en una nova e il-lusionant temporada:


Algunes de les jugadores del Sènior Femení la setmana passada al Poliesportiu.
 
 
Per finalitzar el repàs dels equips, els nostres Sèniors continúen amb les seues sessions ja al Pavelló d'Esports de Carcaixent, però el passat dimarts també "disfrutaren" de una sessió de Body Pump de la mà del jugador del Sènior Juan Beneyto i també d'una sessió de Aquagym de la mà de Sonia Moragues.
 
Prompte començaràn els partits amistosos i desde ací anirem informant-vos de les sensacions i dels resultats.
 
A seguir treballant !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada