3 de maig del 2014

TROFEU FEDERACIÓ 2014

Una vegada finalitzada la temporada, toca el torn del TROFEU FEDERACIÓ, enguany el C.S.A. CARCAIXENT comptarà amb tres equips i el M.I.Ajuntament de Carcaixent amb el INFANTIL MASCULÍ.

Així que desde el blog vos mantindrem informats de tot el que façen els quatre equips.
Anem a començar amb la distribució dels grups:

INFANTIL MASCULÍ (PREFERENTE GRUP F)
L'equip entrenat per el jugador del SÈNIOR A Diego Gimeno compartirà el grup amb els equips:
* SENIA INFORMATICA C.B. ALGEMESÍ- En un principi l'equip de la Ribera será el rival a guanyar, ja que a la temporada regular l'equip va finalitzar segón a la categoría de Preferent al Grup A amb un balanç de 8 victòries per 2 derrotes, quedant-se a les portes de la fase final d'ascens a IR AUTONÒMIC.
* EMBA INF M- L'equip de l'Alcudia també serà un dur rival, ja que a la temprada regular l'equip va quedar primer classificat a 1ª Zonal amb 9 victòries per 1 sola derrota, classificant-se per a la fase d'ascens a categoría Preferent.
* VARENYAM NB ALZIRA- El club veí també estarà al nostre grup, altre rival que ens complicarà les coses ja que l'equip de la capital de la Ribera a la lliga regular va quedar 4º classificat a la categoría de 1º Zonal amb 6 victòries i 4 derrotes.
* C.B. MANUEL GENOVES- En teoría és junt als nostres els dos equips de categoría 2ª Zonal, no sabem si serán els mateixos jugadors que ja a la lliga regular derrotarem als dos partits.
* EEM CARCAIXENT- L'equip del poble a la lliga regular de 2ª Zonal ha quedat 5º classificat amb 3 victòries per 7 derrotes, esperem que facen un bon Trofeu davant equips d'una o inclús dos categorías més. Molta sort xics.

CADET MASCULÍ (PREFERENT GURP F)
L'equip entrenat per el també jugador del SÈNIOR A Juanjo Escandell tindrà com a rivals:
* VALENCIA TERRA Y MAR DIPUT VAL - Aquest equip és el N.B. XÀTIVA, que a la lliga regular en la categoría Preferent ha quedat 6º classificat al grup A amb 2 victòries per 8 derrotes.
* C.B. ALGINET - L'equip Cadet del C.B. ALGINET, està classificat per a jugar la Final Four de la comunitat Valenciana, així que l'equip que presentarà en aquest Trofeu suponem que serà el B, primer classificat en la categoría 1ª Zonal al grup E amb 7 victòries per 3 derrotes.
* EMBA CAD-INF - Equip molt conegut per els nostres, ja que aquest any s'han enfrontat amb ells ja quatre vegades amb resultats negatius, esperem que en aquest Trofeu Federació canvíe la cosa, l'equip de L'Alcudia ha quedat 4ª classificat amb 6 victòres per 4 derrotes a la categoría de 2ª Zonal.
* GRUPHAC ARQUITECTURA NB ALZIRA - Bon any el dels nostres veïns, classificats 3º a la categoría de 1ª Zonal amb 6 victòries per 4 derrotes.
* C.B. GENOVÉS CADET - L'equip de Genovés ha quedat primer classificat a la categoría de 2ª Zonal amb 10 victòries i 0 derrotes, classificant-se per a la fase final a 1ª Zonal.
* CSA CARCAIXENT - El nostre equip ha quedat 3º Classificat a la categoría de 2ª Zonal, amb un balanç de 5 victòries per 5 derrotes. Després de fer un bon paper al I TORNEIG NACIONAL EDICOM, amb dos derrotes davant el HELIOS ZARAGOZA per només 4 punts i davant el VALENCIA BASKET per més de 20 i una victòria davant el EBA ALBACETE els nostres disputen el Trofeu Federació amb moltes ganes. Bona sort equip.

SÈNIOR FEMENÍ (ESPECIAL GRUP C)

Sí sí heu llegit bé, SÈNIOR FEMENÍ, les xiques entrenades de nou per Mª Carmen Merlo s'han tornat a ajuntar per a disputar aquest Trofeu Federació que l'any passat és van quedar a les portes de la final, les WOMAN IN BLACK han tornat !!! Les nostres disputaran la primera fase de lligueta davant els equips:
* ROQUETTE BENIFAIO - Equip que a la lliga regular s'ha classificat primer després de 8 partits les de Benifaió han guanyat 7 i només han perdut 1.
* CB TAVERNES VALLDIGNA - L'antic equip de dos de les nostres jugadores, Marién i Luz Mª hab jugat al mateix grup que el Benifaió a la lliga regular, guanyant 2 partits i perguent 6.
* C.B. PATRONATO BOCAIRENT - En teoría l'equip favorit del grup, les xiques del Bocairent han acavat terceres a la classificació, però a la categoría d'Autonòmic amb un balanç de 5 victòries per 5 derrotes.
* CSA CARCAIXENT - El nostre equip serà una incògnita, ja que aquest any no ha fet equip per a la lliga regular i per a aquest Trofeu han ajuntat jugadores de diversos equips així com jugadores que enguany no han jugat, però estan entrenant de valent per a donar la cara i arrivar el més lluny posible al Trofeu Federació. Molta sort xiques !!!

SÈNIOR MASCULÍ (ZONAL GRUP G)

TALLERES MESTRES ALBERIC - L'equip del Alberic és un rival nou per als nostres ja que fà ja molts anys que no juguem davant ells, els d'Alberic aquest any han sigut filial del N.B. ALZIRA, i han competit en categoría 1ª Zonal quedant tercers amb un balanç de 16 guanyats per 6 perduts.
C.D. SAN PEDRO MOIXENT - Aquest equip si que el coneguem, portem desde que baixarem d'Autonòmica per l'any 2007 jugant contra ells i els partits sempre han sigut igualats i competitius. Enguany l'equip ha fet una gran temporada classificant-se 6º amb opcions d'ascens fins les últimes jornades, amb un balanç de 16 victòries per 8 derrotes.
NOU BASQUET ALZIRA- L' equip alzireny que aquesta temporada a competit en la categoría d'Autonòmica no ha fet molt bona temporada ja que l'equip a finalitzat la temporada últim del seu grup amb un balanç de 2 victòries per 22 derrotes, però no hi ha que confiar-se ja que l'equip veí sempre ens han donat molts problemes a l'hora d'enfrentar-nos a ells.
BENIGANIM PIWAKERS - D'aquest equip poques coses podem dir, sabem que anys anteriors jugaven a la categoría de 1ª Zonal, serà tot una incògnita.
CSA CARCAIXENT El nostre representant serà una mescla del primer equip, 7º en la categoría de Preferent i del Sènior B, 3º a la categoría de 2ª Zonal, em creat un grupet de jugadors jovens que d'ací uns anys de segur que formaran el primer equip. A competir xics !!!

La competició comença aquest cap de setmana per als Cadets que jugaran el proper dissabte 3 a Carcaixent davant el VALENCIA TERRA I MAR DIPU VAL. (N.B XATIVA) a les 9'30h. Vos mantindrem informats.

2 comentaris: