16 de maig del 2014

PRÈVIA JORNADA

Estem ja a les portes d'una nova jornada al Trofeu Federació, des d'ací anem a comentar el que ens esperarà aquest pròxim cap de setmana:

L'equip Infantil, després de la dura derrota davant el C.B. ALGEMESÍ jugarà davant l'equip veí del VARENYAM N.B. ALZIRA que a la jornada anterior va guanyar el seu partit amb un clar 16-113, així que jornada complicada de nou per al nostre Infantil. El partit és jugarà a Alzira el proper dissabte 17 a les 9'30h. Molta sort xics !!!

El Cadet Masculí que no va jugar l'anterior jornada degut a que va aplaçar el seu partit per al proper dijous (i no el d'aquesta setmana com molt bé a comentat un anònim) jugarà davant el C.B. ALGINET el proper dissabte a Carcaixent a les 9'30h. Serà un partit renyit e interesant ja que l'equip d'Alginet va perdre 101-59 l'anterior jornada davant el N.B. XÀTIVA, i els nostres davant el mateix equip també van ser derrotats més o menys pe'l mateix resultat, 49-93. A per ells !!!

Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ jugaran davant el C.B. PATRONATO BOCAIRENT, el partit s'hauría tingut de jugar a Carcaixent, però el partit és disputarà a la localitat de Almussafes ja que a Carcaixent no es podía jugar diumenge tal i com volíen ambdos equips. Així que els dos equips es jugaràn el lidertge del grup el proper diumenge a les 12h a Almussafes. A continuar primeres xiques !!!

Per a finalitzar la Prèvia ens queda el partit del SÈNIOR MASCULÍ, que després de la seua derrota la jornada anterior voldrà refer-se i guanyar en una sempre complicada pista, la de l'equip veí del N.B. ALZIRA. El partit és disputarà el proper dissabte a les 18'30h a Alzira. A guanyar el Derby xics !!!

Fins ací la prèvia, vos deixem amb el cartell d'aquesta setmana, recordeu que el partit del SÈNIOR FEMENÍ és jugarà a Almussafes el diumenge a les 12h i no el dissabte a les 16h.

Molta sort a tots els equips !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada