4 de maig del 2014

CRÒNICA CADET MASCULÍ 03/05/14

C.S.A. CARCAIXENT 49-93 VALENCIA TERRA I MAR

Després d'acabar la temporada regular i participar en el "1° Torneig Nacional EDICOM" el nostre cadet masculí es el primer equip del club en debutar en aquest "Trofeu Federació 2014". I debuta amb mala cara per la dura derrota davant l'equip de Xàtiva (49-93) que compta a les seues files amb dos exjugadors del "CSA": Alvaro Robles, Francesc Sanz i un molt bon equip. Per al partit teniem les baixes de 3 interiors (Joan Talens, Josep Jorques i Cristo Calatayud), cosa que complicava encara més el partit. El mal parcial del primer quart (14-38) va decantar totalment el partit a favor del Xàtiva. El segon quart va ser més del mateix (7-17), la superioritat del equip visitant continuava distanciant el marcador que al descans estava (21-55). El descans i el cambi en defensa ens van ajudar a activar-nos un poc i fer les coses un poc més fàcils (15-19) el parcial del tercer quart. Als últims 10 minuts continuarem igual que en l'anterior quart fent un parcial idèntic (15-19), molta diferència entre la mala primera part on ens va faltar defensa, rebot i anotació i la segona. En resum, un partit en el que no vam aconseguir guanyar cap parcial ni cap aspecte del joc contra un equip de Preferent.