14 d’abril del 2014

RESUM JORNADA

Anem a comentar com ha quedat l'anterior jornada on el nostre equip SÈNIOR B al final no va poder aconseguir l'ascens de categoría.

Comencem amb el CADET MASCULÍ, equip que es jugava la tercera posició de la classificació i ho va aconseguir, derrotant a l'equip JOVENS L´ELIANA per un ajustat 49-41. Amb aquesta victòria els nostres acaben tercers la temporada:

6JOVENS L´ELIANA  102837752312-4

Altre equip que va aconseguir la victòria va ser el nostre JÚNIOR MASCULÍ, que després del seu mal partit a casa de l'Alzira, derrotaren a un equip millor posicionat a la classificació, el LLENYES SISTERNES CANALS  per un clar 55-31, la victòria deixa a l'equip a la novena posició de la classificació:

11L´OLLERIA BASQUET  19118818145920-17

Seguim amb més victòries, però aquesta vegada amb mal sabor de boca, ja que el nostre SÈNIOR B va guanyar per 58-76 a l'equip ESTIL REFORM XERACO, pero la victòria del BASQUET SILLA sobre el C.B. ALMUSSAFES per 65-46 va fer inútil la victòria de l'equip de Jaume per a aconseguir l'ascens, així i tot molt bona temporada de l'equip B que finalitza tercer empatat amb el segón i el quart:

10C.B.G. GUADASSUAR B  18117897117319-12

La derrota va vindre de la mà del nostre SÈNIOR A, els nostres donaren la cara sobretot la primera part davant el líder indiscutible de la classificació, el JUJUJUAQUACENTERCNBXATIVA per un resultat final de 79-66, un resultat que no reflexa l'igualat que va estar el partit. A falta d'una sola jornada per a finalitzar la lliga la classificació queda així: