17 d’abril del 2014

CRÒNICA PARTIT SÈNIOR A

JUJUJUAQUACENTERNBXATIVA 79-66 C.S.A. CARCAIXENT

El passat diumenge el nostre primer equip tenía una complicat desplaçament a la capital de la Costera, ja que s'enfrontava al líder de la classificació que ja fà un parell de jornades que és equip d'autonòmica i que només han perdut dos partits en el que portem de temporada.

A més a més de la dificultat del rival els nostres també comptaven amb la baixa del seu pivot Jose Olaso, que no va poder jugar però comptava amb l'ajuda del jugador del B Joan Calatayud.

El partit va començar molt bé per als nostres, ja que posiblement van jugar el millor quart del que portem de temporada.

El primer quart va acavar amb avantatge dels nostres per set punts 16-23, el líder és va vore sorprés per el nostre joc, tant en defensa com en atac ho ferem molt bé.

Al segón quart l'equip xativí va aconseguir un parcial de 22-12 al seu favor que deixava el marcador al descans en 38-35 i tot per decidir.

En el tercer quart l'equip de Xàtiva va pujar el nivell defensiu, això sumat al cansanci de jugadors importants nostres va fer que l'equip de la Costera aconseguira la màxima diferència al marcador 70-48 minut 33.

Uns bons últims minuts de partit dels nostres van poder maquetjar el resultat final en el conegut 79-66.