25 de març del 2014

CRÒNICA INFANTIL 15/03/14

EEM CARCAIXENT 53 - 24 E. B: L'OLLERIA

Gran victòria dels nostres a casa davant el quart classificat, on en la anada van pedre de 43 , on es va vore una gran millora de tot l'equip.

En els dos primers quarts el partit va estar molt igualat on el marcador relaxava un (14-8) favorable per als nostres.

Al tercer quart  el parcial va ser de (6-6), però un bon últim quart abans dels descans van deixar el nostres 11 dalt (25-14).

A la represa, el partit continuava en la mateixa tònica que tots els anterior quarts, on els nostres entraven als dos últims quarts amb un marcador de (37-21).

Els últims dos quarts del partit, van ser un monòleg dels nostres tant en atac com en defensa, ja que en el sèptim quart feren un parcial de (10-2) i a l'últim de (6-1), per a deixar el marcador final en un (53-24).

El proper dissabte juguem davant Genovès, un partit difícil ja que els nostres s'enfronten al tercer classificat.

Jugaren per part dels nostres i anotaren: J.C. Picot 8, Andres C. 6, Andres A. , Erlandas 4, Alex 12, Alejandro 10, Claudia 6, Pau, Ruben 7.