27 de febrer del 2014

PRÈVIA JORNADA

Ja estem ací per a informar-vos dels partits que els nostres equips juguen el proper cap de setmana...

Com de costum comencem amb el CADET MASCULÍ que és l'únic equip que juga a casa, s'enfrontarà davant l'equip XE ALAQUAS A que com els nostres tenen una victòria per dos derrotes, així que serà un partit molt competit e interesant. L'equip de Juanjo jugarà el pròxim dissabte al Pavelló d'Esports de Carcaixent a les 9'30h. Us esperem !!!

També al mateix día i a la mateixa hora, però a la localitat veína d'Alzira, les nostres xiques del JÚNIOR FEMENÍ tenen de nou el derby per excel.lència de la Ribera. Les nostres s'enfronten a un rival dur que de segur ho donarà per guanyar-les, però les nostres demostraràn la seua qualitat i segur que tornen amb la victòria. De moment les nostres superen a l'equip del E.M.B. ALZIRA a la classificació amb una victòria més.

Fins ací tots els partits dels nostres, ja que ni el JÚNIOR MASCULÍ, ni el SÈNIOR B ni el SÈNIOR A tenen jornada al descansar tots.

Us deixem el cartell anunciador dels partits que voreu per quasi tot el poble penjat a partir de dema, desde ací donar-li les gràcies a l'empresa EDICIONS'96 per la seua col.laboració, en especial a Pau i Dolors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada