21 de febrer del 2014

PRÈVIA JORNADA

Benvinguts una vegada més a la prèvia de la jornada que tenim ja ahí, aquest cap de setmana està replet de partits per als nostres equips:

El nostre CADET MASCULÍ, entrenat per Juanjo Escandell juga a casa davant l'equip C.B. MALILLA, demà dissabte a les 9'30h, que de moment ocupa la quarta posició a la classificació amb una victòria per una derrota, és una bona oportunitat per a aconseguir la primera victòria d'aquesta segona fase per a l'equip. ¡¡¡ A PER ELLA !!!

L'equip del JÚNIOR FEMENÍ, entrenat per Toni Navas té un difícil desplaçament a terres alicantines, per a jugar davant l'equip C.B. EL VERGER, el partit es disputarà el proper diumenge 22 a les 16'00h, cal dir que s'enfrontaràn el primer contra el segón classificat, així que serà un partit competitiu, important i decisiu. ¡¡¡ A PER LA VICTÒRIA !!!

El JÚNIOR MASCULÍ, te un complicaíssim partit a casa el proper dissabte a les 20'00h, ja que juga davant el segón classificat del grup amb només una derrota, l'equip E.M.B. LA ALCUDIA. ¡¡¡ A PER LA SORPRESA !!!

El SÈNIOR B de Jaume Boronat, visita a l'últim classificat del grup, l'equip del BASQUET PICASSENT, el proper dissabte a les 16'00h, bona ocasió per a que l'equip continue amb la bona martxa de les anteriors jornades. ¡¡¡ SENSE CONFIAR-SE XICS !!!

Per finalitzar l'equip del SÈNIOR A, rep a un dur i treballat equip, l'equip del C.B. ELDA, que en la primera volta ja va derrotar als nostres en un final d'infart per només dos punts. L'equip entrenat per Topo vol refer-se de la mala imatge que va donar en l'anterior partit, i la millor forma que hi ha per açò és amb una victòria. El partit és disputarà a Carcaixent demà dissabte a les 18'00h. ¡¡¡ A RECUPERAR-SE !!!

Esperem que vinguen les victòries aquest cap de setmana, ja vos ho contarem al RESUM DE LA JORNADA.

Una salutació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada