18 de febrer del 2014

CRÒNICA INFANTIL

EEM CARCAIXENT 47-66 CNB XATIVA ALEVIN

Desprès de dos dures derrotes, ens tocava un enfrontament davant un dels millors equips del grup.

El partit va escomençar on els nostres en els dos primer quarts ja perdien (8-19).

En el tercer quart el visitants ens van fer un parcial de (2-16), i al que els nostres van respondre al següent quart amb un (11-0) amb sis punts consecutius de Alex, a la mitja part el resultat era de (21-35).

Al començament de la segona part els nostres es començaren dormits ja que en dos quarts els visitant ens feren un parcial (8-17).

En el sèptim quart del partit els visitants ens vam fer un parcial de (4-12) on els seus 12 punts van ser consecutius, i com va passar al últim quart de la segona part, els nostres li van tornar el parcial amb un (14-2) gracies en part al 8 punts consecutius de Picot.

El següent partit dels nostres sera el Dijous dia 27, on el nostres eixa setmana tindran dos partits per a poder guanyar.

Jugaren per part dels nostres i anotaren: J.C. Picot 13, Andres C. 6, Andres A., Ferran, Alex 11, Carla, Alejandro 5, Claudia 4, Alberto, Pau 1, Ruben 7.