6 de febrer del 2014

CADET MASCULÍ

El passat dissabte aprofitant l'últim cap de setmana sense jornada abans de començar la fase "Campeonatos" de IR de la FBCV el nostre CADET MASCULÍ va aprofitar el dia per a fer un entrenament més per preparar millor aquesta segona fase.

L'entrenament va consistir en un partit amistós entre nosaltres, un partit de veritat amb àrbitre i taula anotant i amb els 4 quarts complets per a jugar. Ens vam separar en dos equips. Un equip, els VERDS, entrenats per Juanjo: Manel, Nicolas, Jordi, Alberto i Ismael. L'altre equip, els NEGRES, entrenats per Toni Navas: Juan Carlos, Iñaqui, Edgar, Miquel, Josep i Alex.

A pesar dels poquets jugadors per a fer aquest amistós (5 Verds i 6 Negres) el partit va estar molt bé i els dos equips treballarem durant la major part dels 4 quarts la pressió tant a tota la pista com a 3/4, va servir a tots per a jugar molts minuts, per a agafar confiança de cara esta fase que comença dissabte i sobretot va servir per al que volíem que era treballar els nostres principals errors i posar en practica els nous conceptes.

El resultat del partit va ser favorable a l'equip VERD amb un marcador de (47-69) i van anotar: NEGRES: Juan Carlos (22), Iñaqui (10), Edgar (0), Miquel (10), Josep (5) i Alex (0). VERDS: Manel (13), Nicolas (11), Jordi (19), Alberto (8), i Isma (13).

La foto no es del partit, es del dia anterior, divendres després d'entrenar celebrant l'aniversari de Jordi, moltes felicitats!! I tranquils farem la revenja per als perdedors jajaja!!

El proper cap de setmana com he comentat abans comencem la segona volta davant un equip complicat, el "ESCUELAS PIAS" però juguem a casa i de segur que aconseguim la victòria.



1 comentari: